Xbox Game Pass Ultimate på vej

Skrevet af: Morten Skou - 17. april 2019 - kl. 10:58
Del denne artikel:
9 6

Microsoft har annonceret, at de endelig er på vej med et samlet medlemsskab der inkluderer både Xbox Game Pass og Xbox Live Guld.

Siden Xbox Game Pass første gang så dagens lys tilbage i 2017, så har et af de store spørgsmål ifølge Microsoft altid været, hvorfor man ikke kunne få et samlet abonnement der inkluderede både Xbox Game Pass og Xbox Live Guld. Dette introducerer de nu senere i år, under navnet Xbox Game Pass Ultimate.

Siden 2017 har Microsoft som bekendt arbejdet med at udvidde antallet af spil som er at finde i Xbox Game Pass, og de er nu oppe over 100 forskellige spil fra de forskellige Xbox-platforme.

Prisen på det kommende Xbox Game Pass Ultimate bliver billigere end hvis man i dag både betaler for Xbox Game Pass og Xbox Live Guld. Den danske pris er annonceret til at ligge på 99 kroner om måneden (Xbox Game Pass koster i dag alene 79 kroner om måneden).

Microsoft har samtidig meldt ud, at de fra i dag vil begynde at invitere Xbox-ejere der er med i Xbox Insider programmet, til at teste det nye Xbox Game Pass Ultimate - så hvis du er med i Xbox Insiders, så får du måske chancen inden længe.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support