Nyt om Ninja Gaiden 2, Fable 2 og Fable 3

Skrevet af: Morten Skou - 17. april 2019 - kl. 11:21
Del denne artikel:
0 3

I forbindelse med programmet InsideXbox har Microsoft annonceret at Ninja Gaiden 2 nu kan spilles på Xbox One, hvor det sammen med Fable 2 og Fable 3 er Xbox One X Enhanced.

De engang så super populære spil, Fable 2 og Fable 3, har længe været tilgængelige via Xbox Ones bagudkompatibilitets-muligheder, men nu er Ninja Gaiden 2 altså også blevet tilføjet.

Samtidig har Microsoft annonceret, at det gælder for alle tre spil, at de nu er forbedret til at køre på Xbox One X, altså det som Microsoft selv kalder for "Xbox One X Enhanced".

Der efterhånden ved at være rigtigt mange spil fra både den oprindelige Xbox og Xbox 360 som nu kan spilles på Xbox One - faktisk viser den officielle liste hos Microsoft, at der nu er 563 titler.

Langt de fleste af dem, er dog ikke optimeret til Xbox One X, men fremstår bare som de gjorde da de udkom originalt. At et spil er Xbox One X Enhanced betyder ganske enkelt, at de udnytter den kraftige konsols ekstra muskler, for at give spillene en højere opløsning med 9 gange så mange pixels og forbedrede farver.

Har du spillet mange af de bagudkompatible spil fra Xbox 360 på din Xbox One efter at det blev en mulighed? Skriv en kommentar herunder.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support