Annoncering på Xboxlife.dk

Xboxlife er Skandinaviens største community dedikeret til Xbox 360 konsollen. Xboxlife.dk så første gang dagens lys den 1. januar 2004 og har lige siden været en populær ressource, hvor Xbox-fans kan finde ligesindede at dele deres hobby med.


Xboxlife er en del af et netværk ejet af Entertainment Networks. Netværket består af en række websites primært indenfor underholdningsbranchen. Lige nu er Xboxlife repræsenteret med redaktioner i henholdsvis Danmark, Sverige og England.

Ud over Xboxlife, er følgende sites også en del af vores portfolio:


Annonceringsmuligheder

Annoncering på Xboxlife.dk er meget rammende. De fleste besøgende er mænd i alderen 15-35 år. De er alle Xbox interesserede og de fleste af dem anvender Xbox Live.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for annoncering. De mest brugte er vores standard-bannere, men vi har også haft god sucess med andre annonceringstyper. Eksempler på alternative annonceringsmuligheder kan være vores "Ugens spil" og infoboksen som findes i et fokusområde i alle vores nyheder. Vi har også god erfaring med site-takeovers, hvilket vi blandt andet har lavet til Gears of War, Red Dead Redemption, Halo 3 m.f.

Sidder I med en ide til alternativ annoncering, som i godt kunne tænke jer at afprøve, så er vi også meget villige til dette. Eneste krav er, at det ikke går ud over brugernes oplevelse når de besøger siden.

Standard Bannerstørrelser

Nye størrelser fra 19/9-2010:
930x180 - Toppen af alle sider.
300x250 - Højreside af alle sider, dog ikke forum.
300x600 - Højreside af alle sider, dog ikke forum.

Andre størrelser:
728x90 - Alle sider i toppen, istedet for 930x180 banneret

Banner specifikationer

Vægt: Vægt på bannere inklusive flashbannere er max 35kb - vi tillader ikke auto-start lyd på bannere.

Omfang

Det er naturligvis muligt at kombinere en kampagne så den inddrager de andre sider i vores netværk.

Bemærk at vi ikke anvender nogen form for 'refresh' eller 'auto reload' af bannere - de skifter kun når brugeren skifter til en ny side.

Kontakt os

Lyder ovenstående interessant og vil du høre mere omkring annoncering hos os, så kan du kontakte Morten Skou på skou@xboxlife.dk.
Følg Xboxlife her
Xbox Support