Microsoft afslører endelig Xbox One S All-Digital Edition

Skrevet af: Morten Skou - 17. april 2019 - kl. 10:23
Del denne artikel:
5 5

Rygterne har floreret længe omkring en diskløs udgave af Xbox One S, men nu har Microsoft endelig officielt annonceret den, sammen med prisen og datoen for ankomsten.

Allerede længe før den oprindelige Xbox One blev annonceret under et specielt event cirka en måned før E3, så gik der rygter om, at den måske ikke ville inkludere et diskdrev. Om Xbox One S All-Digital har været på tegnebrættet så længe ved vi selvfølgelig ikke, men det virker uanset som et naturligt skridt hen imod den mere og mere digitale verden vi lever i.

Xbox One S All-Digital Edition kommer sammen med tre spil, som Microsoft selv fremhæver som meget populære og som vil appelere til familiemedlemmer i alle aldre, nemlig Minecraft, Sea of Thieves og Forza Horizon 3.

Harddisken vil være på 1TB og den vil selvfølgelig ligesom den normale Xbox One S understøtte 4K videostreaming og HDR.

På billedet herunder, kan du se fronten på henholdsvis den originale Xbox One S og den nye Xbox One S All-DIgital. Størrelsesforholdet på billedet kan man dog ikke helt regne med, men højde og bredde vil være ens på de to udgaver af konsollen.
Sammen med Xbox Game Pass vil man hurtigt kunne få opbygget en fin digital samling af spil for en rimelig pris. Hvis det viser sig, at Microsoft planer med deres spil streaming tjeneste xCloud også fungerer på Xbox One S, så vil det give endnu mere mening at anskaffe sådan en, da selve konsollens kræfter i sådan et tilfælde er mindre væsentlig.

Xbox One S All-Digital Edition udkommer den 7. maj i Danmark, men kan allerede forudbestilles hos CDon fra i dag til den nette pris af 1799 kroner - det ser dog ikke ud til at de har fået opdateret deres onlinebutik endnu.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support