Moto Racer 4 info og udgivelsesdato annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. maj 2016 - kl. 07:27
Del denne artikel:
1 2

Efter et halvt års stilhed, er der endelig nyt fra Moto Racer 4, som udkommer til Xbox One til efteråret.

Moto Racer 4 er bygget på Unreal 4 motoren og udvikles af franske Artefacts Studios, som tidligere har stået bag en længere række spil til Nintendo DS, men som senest Agatha Christie: The ABC Murders til Xbox One.

Moto Racer 4 vil indeholde ikke mindre end 15 spilmuligheder og foruden de traditionelle Single Race, Championship og Time Trial, er der Last Man Standing hvor den sidste kører ved et checkpoint bliver elimineret, Survival hvor man starter med meget lidt tid på klokken og så optjener man tid hver gang man krydser et checkpoint. Denne spilmulighed findes også i multiplayer.

I Wolf Pack starter en spiller med et forspring og skal så holde det i en bestemt periode, uden at blive overhalet. I King of the Hill starter alle kørere med samme tid på klokken, men den tæller kun ned for føreren, mens de øvrige kørere får et turboboost – vinderen er den, som først får tiden ned på nul. I Catch Up starter man på sidstepladsen og skal så kæmpe sig op i front, inden tiden løber ud.

Moto Racer 4 byder både på road racing og motocross i splitscreen eller online multiplayer og Artefacts Studios sigter efter 60 FPS. Spillet er sat til en udgivelse på Xbox One den 13. oktober.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.