Hold øje med disse fem til Xbox i maj

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. maj 2016 - kl. 21:47
Del denne artikel:
3 3

Det er blevet maj og sommeren nærmer sig – det kan dog ikke ses på spiludgivelserne, hvor der også i maj måned, er godt gang Xbox Games Store. Vi har valgt fem ud, som vi synes du skal holde specielt godt øje med.

Efter en april måned med glimrende spil som Quantum Break, DiRT Rally og Dark Souls III, er vi nået til maj, hvor der bydes på både skæve indslag, genoplivning af en legende og helt nye spil, der kunne gå hen og blive interessante. Nedenfor kan du se, hvad vi mener du skal holde specielt godt øje med i løbet af maj.

Bemærk: Dette er ikke en komplet udgivelsesliste for maj, men de spil, vi synes der er værd at fremhæve.


Xboxlife Share!
Battleborn
Udvikler: Gearbox Software
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 3. maj
Køb spillet: Se priser på spillet her

Battleborn kommer fra Gearbox Software, folkene bag de populære Borderlands spil, og de betegner spillet som en ”hero-shooter” med MOBA-elementer. Spillet foregår i en fantasiverden i en fjern fremtid, hvor næsten alle stjerner i universet er gået ud på grund af en mystisk fjende. Solus, den sidste aktive stjerne er det eneste håb i universet og en voldsom krig om denne sidste stjerne bryder ud. Battleborn kan spilles på en række forskellige måder; blandt andet kan historien spilles af op til fem spillere online eller to spillere i splitscreen – og man kan også spille fem mod fem i tre forskellige gamemodes online. Vi er i gang med en anmeldelse og vender tilbage med vores vurdering, når vi har fået det testet i bund.


Xboxlife Share!
SUPERHOT
Udvikler: SUPERHOT Team
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 3. maj

SUPERHOT skulle egentlig være udkommet i slutningen af marts, men det kom aldrig – nu er det så klar til udgivelse. Spillet er en meget stilfuld first-person-shooter, men ikke en helt normal en af slagsen. Her bevæger tiden sig kun, når spilleren bevæger sig. Det giver et meget unikt gameplay, hvor man skal planlægge ens bevægelser, undvige fjendens projektiler og nedkæmpe fjenderne, en ad gangen. Spillet startede som et lille projekt en gruppe venner gik og rodede med i sommeren 2013 og efter prototypen fik stor opmærksomhed på nettet, startede de en Kickstarter kampagne for at se, om de kunne få rejst penge til at udvikle prototypen til et færdigt spil. Spillet blev finansieret i løbet af 23 timer og da Kickstarter perioden var forbi, var der blevet rejst over en kvart million dollars. Og nu kan du spille det – vi er i gang med en anmeldelse og kan kun anbefale det.

Xboxlife Share!
Doom
Udvikler: id Software
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 13. maj
Køb spillet: Se priser på spillet her

Et af de mest legendariske spil bliver vækket til live midt i maj. Her udkommer en ny udgave af Doom (tidligere kendt som Doom 4) og det er første spil i serien siden Doom 3 fra 2004. Spillet blev oprindelig annonceret tilbage i maj 2008 men udviklingen har været ramt af flere problemer. I løbet af 2011 kom der flere rapporter om, at udviklingen ikke gik som den skulle på grund af manglende projektledelse, så i 2011 blev spillet sendt tilbage til tegnebrættet. Her bestemte man sig for, ikke at lave en nyt spil i serien, men at genstarte serien og i starten af 2014 blev det annonceret, at Doom 4 nu blot hed Doom. Efter en lang rejse, så udkommer genstarten af en af industriens mest ikoniske spilserier altså her i midten af maj.


Xboxlife Share!
Homefront: The Revolution
Udvikler: Dambuster Studios
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 20. maj
Køb spillet: Se priser på spillet her

Hvis Doom har været i problemer, så har det nye Homefront haft en endnu mere omtumlet start på livet. Da THQ kollapsede for nogle år siden, opkøbte Crytek rettighederne til spillet og satte Crytek UK, tidligere Free Radical, på opgaven. I midten af 2014 kom Crytek dog i økonomiske problemer og solgte Homefront til Deep Silver, der stiftede Dambuster Studios bestående af tidligere medarbejdere fra Crytek UK og Free Radical. Nu er spillet ved at være klar til udgivelse og som et sjovt lille easter-egg, vil du kunne spille de første to levels af det klassiske og fremragende TimeSplitters 2 fra netop Free Radical inde i spillet. De to levels er Siberia og Chicago og de optræder på en arcademaskine, som er placeret i et improviseret fængsel et sted i Homefronts åbne verden. Vi er spændt på at se, hvad Homefront: The Revolution har at byde på.


Xboxlife Share!
Overwatch
Udvikler: Blizzard Entertainment
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 24. maj
Køb spillet: Se priser på spillet her

Det er længe siden vi har set noget rigtigt nyt fra Blizzard Entertainment, men nu kommer Overwatch, som er en multiplayer first-person-shooter, der er bygget på resterne af det droppede MMORPG Titan. Modsat Heroes of the Storm og Hearthstone, som også prøvede kræfter med nye genrer, så er Overwatch et helt nyt spil med et helt nyt figurgalleri – og en first-person-shooter er jo ikke lige det man forventer fra Blizzard. De har dog også haft Treyarch med på sidelinjen, så oplevelsen kunne blive så god som muligt. Den grafiske stil ser interessant ud og hvis vi kender Blizzard rigtigt, er der masser af dybde i gameplayet og i opgraderingsmulighederne af de mange forskellige figurklasser. Er du til denne slags spil, kan du prøve kræfter med Overwatch mod slutningen af maj.


Xboxlife Share!
I maj får du fire gratis spil med Games with Gold. Til Xbox One får du i hele maj Defense Grid 2 og fra 16. maj og til 15. juni kan du gratis hente Costume Quest 2 fra Double Fine. På Xbox 360 er niveauet i maj måned noget højere end på Xbox One, da du får du fra 1. maj og til og med 15. maj kan hente det glimrende GRiD 2 og fra 16. maj og til og med 31. maj kan du gratis hente det yderst vanedannende Peggle. Bemærk, at disse Xbox 360 spil også virker på din Xbox One.


Hold også øje med disse i maj:
Fragments of Him (3. maj, Xbox One)
The Park (3. maj, Xbox One)
Coffin Dodgers (6. maj, Xbox One)
The Binding of Isaac: Afterbirth (10. maj, Xbox One)
Solar Shifter EX (12. maj, Xbox One)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan (24. maj, Xbox One, Xbox 360)
Dead Island Definitive Edition (31. maj, Xbox One)
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.