Fear Effect Sedna annonceret til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. maj 2016 - kl. 07:32
Del denne artikel:
0 0

Fear Effect Sedna blev for en lille måneds tid siden annonceret til PC, nu er en konsolversion ligeledes annonceret, som vil udkomme i løbet af 2017 – hvis altså spillet får indsamlet nok på Kickstarter.

Hvis du har lidt år på bagen som gamer, vil du kunne huske Fear Effect fra den originale Playstation. Der udkom to spil i serien mens det tredje aldrig udkom. Nu har Sushee Games taget serien frem igen, via Square Enix Collective programmet, som er dem der ejer rettighederne til Fear Effect.

Spillet er ikke et actionspil som de forrige spil i serien, men mere et taktisk actionspil set fra en isometrisk vinkel. Efter utallige forespørgsler, har teamet bestemt sig for at udvikle spillet til Xbox One og Playstation 4 også, på trods af at det krævede ”en betydelig investering” som de udtrykker det.

Der er i skrivende stund 8 dage tilbage af Kickstarter kampagnen og spillet har indsamlet over 76.000 ud af de påkrævede 100.000 euro, så hvis du har lyst til at se et nyt Fear Effect på din Xbox One, så kan du støtte projektet her.

Se en tidlig gameplay demo nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.