Deep Silver annoncerer Sacred 3

Skrevet af: Morten Skou - 31. august 2012 - kl. 17:36
Del denne artikel:
7 0

Den tredje udgivelse i Sacred-serien er netop blevet annonceret. Se de første detaljer her.

Udviklingen af Sacred 3 sker hos den tyske udvikler Keen, som har over 17 års erfaring med udvikling af computerspil. For dem som ikke kender Sacred allerede, så er det et Action RPG.

Følgende er et citat fra pressemeddelelsen, der fortæller lidt om hvilken historie vi kan forvente os af det kommende spil: "Man siger, at den der besidder 'Heart of Ancaria' bestemmer verdens skæbne. Zane Ashen, der er diktator over det korrupte Ashen Empire, vil gøre alt for at få fingrene i hjertet. Men Seraphim har gemt det væk et sikkert og hemmeligt sted. Først når en gruppe af helte slår deres kræfter sammen for at yde modstand imod Zane Ashen, har verdenen en chance for at undgå total ødelæggelse"

Det vil igen være muligt at spille op til 4 personer sammen, og der vil naturligvis være mulighed for at vælge imellem flere forskellige karakter klasser, to af dem er Safri Warrior og Ancarian Lancer. Hver af klasserne har deres eget sæt af færdigheder.

Der er ikke annonceret nogen udgivelsesdato, men ifølge Deep Silver, så kommer det til Xbox 360 og PlayStation 3 i løbet af 2013.

Indtil vi hører mere nyt, så kan vi hygge os med de fem screenshots som du kan se herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support