Dead Island Riptide: Drowning Hope

Skrevet af: Morten Skou - 31. august 2012 - kl. 18:08
Del denne artikel:
14 0

Det populære Zombie-spil, Dead Island, får nu en efterfølger.

Efter at have overlevet de originale zombierædsler på den ellers så idyliske ø, Banoi, ankommer vores helte med helikopter til et hangarskib. De tror at de er sluppet væk fra deres liv marreridt, men der tager de fejl - pludselig kæmper de igen for deres liv.

Deep Silver lover at der i Dead Island Riptide, vil være en masse nye elementer, som eksempelvis skiftende vejr og sigtbarhed, hvilket uden tvivl vil kunne gøre spillet endnu mere uhyggeligt.

Som noget nyt, er der også noget de kalder for "hub defence missions", hvor man kan blive udfordret i co-op. Man skal sætte fælder op på strategiske steder, lave hegn og tårne for at forsvare imod de angribende zombier og dermed forsvare menneskerne imod dem. Co-op byder også på nye måder at kommunikere på, en ting som Deep Silver mener vil gøre gameplayet mere intenst og strategisk.

Dead Island Riptide: Drowning Hope udkommer til Xbox 360 og PlayStation 3 i løbet af 2013. Her er de første par screenshots, samt et fint billede af en af hovedpersonerne.

Dead Island Riptide: Drowning Hope
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support