Borderlands 2 artwork kan nu blive dit

Skrevet af: Jakob Tofte - 31. august 2012 - kl. 15:40
Del denne artikel:
0 0

Under Gamescom '12 malede to af Storbritanniens bedste graffitikunstnere et kæmpe billede med inspiration i Borderlands 2.

Nu kan et stykke af dette flotte arbejde blive dit. 2K Games uddeler nemlig kunsten i små sektioner til deres fans.

Det gøres ved deltagelse i en lodtrækningskonkurrence. Der bliver ganske sikkert rift om stykkerne, men hvis man er interesseret i kunsten, så kan man bruge linket i denne nyhed. Man skal lave et tweet, og vil så være med i lodtrækningen.

For en gangs skyld bliver vi ikke glemt her i lille Danmark når en udenlandsk konkurrence løber af stablen. Danmark er nemlig et af otte lande, som er kvalificerede til at deltage. De andre syv er Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Luxembourg, New Zealand og Holland.

Brug linket nedenfor, men skynd dig. Konkurrencen varer ifølge betingelerne på siden til 6. september. De daglige sweepstakes fra kl. 13 til kl. 19 dansk tid sørger for, at der hver dag uddeles to stykker af billedet. Nogle af stykkerne er allerede givet væk. Så hold øje med siden, og slå til, hvis du kan lide dagens udsnit.

Borderlands 2 - A Work of Art

Vi ønsker jer alle held og lykke, og vil selvfølgelig gerne forkæles med hoverende ord og billeder, såfremt nogle af jer skulle være så heldige at vinde et stykke.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support