Splinter Cell Conviction bliver forsinket

Skrevet af: Simon Wiencken (Valyc) - 25. juli 2007 - kl. 10:46
Del denne artikel:
17 0

Oprindeligt var Tom Clancy\'s Splinter Cell Conviction sat til at blive udgivet til november i år, men nu har Ubisoft meddelt at spillet desværre bliver lidt forsinket.

Oprindeligt var Tom Clancy's Splinter Cell Conviction sat til at blive udgivet til november i år, men nu har Ubisoft meddelt at spillet desværre bliver lidt forsinket.

Indtil nu har Sam Fisher arbejdet for regeringens National Security Agency(NSA), men i Splinter Cell Conviction er Sam Fisher på flugt, og forsøger at rense sit navn, alt imens han bliver jagtet af hans (tidligere) arbejdsgiver. Splinter Cell Conviction foregår 2 år efter Double Agent, og Sam Fisher ser nu meget anderledes ud end vi kender ham. Væk er hans hi-tech udstyr, og han går nu rundt i ganske almindeligt civilt tøj, og har fået halv langt hår og fuldskæg.

Han har dog stadig mulighed for at anskaffe sig div. former for våben og udstyr. Men hvor Sam tidligere fik det stillet det til rådighed af NSA, så er Sam nu nødt til at gøre brug af hans illegale forbindelser på det sorte marked.

Selve gameplayet i Conviction er også blevet en del anderledes end i de foregående spil i serien. Hvor du indtil nu har skulle holde dig skjult, og undgå at blive set, så skal du nu forsøge at være usynlig, ved at blande dig i den civile folkemængde. Faktisk bliver omgivelserne en stor faktor i spillet, hvor Sam vil kunne gemme sig under borde, og han kan samle stort set alt op, som en person skulle kunne samle op. Hvis Sam f.eks. løber ind i et rum, og lukker døren efter sig, så kan han bruge reoler og andre ting i rummet til at barrikadere døren med.

Han vil også kunne bruge omgivelserne til at løse forskellige problemstillinger. Et eksempel på dette bliver, når Sam skal forbi et par vagter på et museum. Han kan enten tage den voldelige løsning, og skyde vagterne ned med den MP5, som han har under frakken, eller han kan vælge nogle mindre aggresive løsninger. Det kunne f.eks. være ved at stæle en laptop, og når menneskemængden så begynder at råbe op, så vil det tiltrække vagternes opmærksomhed. Mens vagterne nærmer sig, så kan Sam kaste laptop'en fra sig, og snige sig forbi det nu ubevogtede sted, mens vagterne er i den anden ende af lokalet.

I multiplayer delen har du også mulighed for at gøre brug af den civile folkemængde. Men det kan dine modstandere også, og du får nu brug for at kunne udskille dem fra de civile, alt imens du selv skal forsøge at gå ubemærket rundt.

Vi har 10 screenshots af spillet, som I kan se her

Ubisoft har udskudt releasedatoen til at blive et sted mellem januar og marts 2008.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support