Xbox 360 tilmelder sig PEGI Online

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 24. juli 2007 - kl. 16:12
Del denne artikel:
12 0

PEGI mærkning pryder i dag alle vores spilæsker, men nu bringer Microsoft som de første PEGI Online systemet ind i deres konsoller.

PEGI mærkning pryder i dag alle vores spilæsker, men nu bringer Microsoft som de første PEGI Online systemet ind i deres konsoller.

Microsoft kan i dag annoncere at de som de første vil lade deres konsol gøre brug af PEGI Online systemet, som er designet til at beskytte mindreårige når de spiller online.

PEGI Online vil bestå af et nyt Trust Seal som udviklerne skal tage ind i deres spil, og når dette Trust Seal er i brug, bliver der aktiveret et bestemt reglsæt som gør sig gældende for online spil. Dette gør forældre i stand til at kontrollere hvor meget og hvad deres børn bliver udsat for.

” Vi er utroligt glade for, at vi er den første platformoperatør, der tilmelder os PEGI ONLINE og de store bidrag, vi er kommet med til PEGI ONLINE arbejdsgruppen.

PEGI ratings er et stort skridt fremad for at sikre adgangen til information, uddannelse og beskyttelse til både Xbox LIVE og Games for Windows LIVE.

Vi er meget seriøse, når det gælder ansvarlige og sikre videospil, og vi vil sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde vores kunder digital underholdning af høj kvalitet.”
– Udtaler Chris Lewis, Regional Vise President for Xbox 360 Europa.

Det er endnu ikke annonceret hvornår det første spil med PEGI Online mærket vil blive introduceret på det danske marked.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support