Releasedato på Army of Two

Skrevet af: Simon Wiencken (Valyc) - 24. juli 2007 - kl. 16:11
Del denne artikel:
11 0

Nu er der endelig kommet en releasedato på Electronic Arts efterhånden længe ventede franchise: Army of Two.

Nu er der endelig kommet en releasedato på Electronic Arts efterhånden længe ventede franchise: Army of Two.

I Army of Two styrer man én af 2 lejesoldater, som bliver sendt ud på høj-risiko missioner. Spillet foregår i 3. person, og der fokuseres i høj grad på kommunikation og samarbejde mellem de 2 soldater. Man kan enten vælge at spille sammen med en ven, eller man kan give ordrer til en computer-kontrolleret spiller.

Det helt specielle ved Army of Two består i, at man giver ordrer til sin teammate via sit headsæt. Dette gælder BÅDE hvis man spiller sammen med en ven, og hvis man spiller alene. Dvs. at den computer styrede soldat er i stand til at udføre kommandoer, som du giver ham via headsættet. Prøv f.eks. at forestille dig følgende: I er på vej ned i en faldskærm (tandem), hvor din computstyret teammate styrer faldskærmen og du har et gevær i hånden. Du kan nu dirigere faldskærmen, ved f.eks. at sige "move right, accelerate, slow down", og på den måde få jer i position, så du er i stand til at skyde på fjenderne på jorden.

AI'en i spillet er faktisk så godt lavet, at den er f.eks. i stand til at huske dårlige kommandoer, som du har givet tidligere, og dermed risikerer man at ens holdkammerat ikke vil udføre ordrer fordi han husker, at du tidligere har taget nogle dårlige beslutninger. Derudover vil du også risikere, at din teammate ikke vil udføre ordre, som at storme frem eller skyde på uskyldige civile.

Kort fortalt så er co-op absolut fundamentalt i dette spil, og nødvendigt for at overleve.

Army of Two udkommer d. 15. november 2007.

I mellemtiden kan man se screenshots fra spillet, hvor vi har tilføjet 6 nye her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support