Nyt Ninja Gaiden content!

Skrevet af: Morten Grønbæk (Naemi) - 9. august 2004 - kl. 16:11
Del denne artikel:
18 0

Da vi for godt et par uger siden annoncerede, at der var nyt på vej til Ninja Gaiden, tog vi ikke helt fejl. Dog sagde vi, at det udkom den 2/9-04.

Da vi for godt et par uger siden annoncerede, at der var nyt på vej til Ninja Gaiden, tog vi ikke helt fejl. Dog sagde vi, at det udkom den 2/9-04.

Det blev dog ændret, så det nye content blev udgivet sammen med den næste Ninja Master Tournament, som startede i dag. Med i pakken er der to nye kostumer, et nyt våben, et nyt og forbedret kamera system og ikke mindst en masse nye modstandere.

Det nye content kan dog kun bruges i sammenhæng med den anden del af turneringen, hvilket måske vil irritere nogle få personer derude. Men det er vel til at leve med taget i betragtning af, at det hele er gratis?

For at vælge en af de 2 nye kostumer kræver det, at man holder enten den hvide eller sorte knap i bund, når man starter et nyt spil.

Man kan nu skifte mellem de to forskellige kamera vinkler ved et enkelt tryk. Hvis man bedre kan lide den gamle version, hvor man kan se sig omkring i førstepersons synsvinkel, kan man sagtens det, men i modsætning til den gamle tillader den nye dig at kigge rundt omkring ved frit at bruge styringspinden.

Det nye våben kan man nemt undgå at samle op, hvis man er lidt for ivrig efter at komme videre. Det er allerede til stede i første bane, hvor det er placeret op ad muren i en krukke. Den er svær at undgå, så længe man kigger efter.

Alt i alt er det nye content spækket med interessante og meget charmerende ting. Så spørgsmålet er egentligt... hvad kigger du her for? Skynd dig hen og tænd din Xbox!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support