Halo 2 Ambassadør

Skrevet af: Nicolai Dalsgaard (Specialty) - 8. august 2004 - kl. 12:12
Del denne artikel:
126 0

Vi er blevet bedt af Microsoft om at udvælge 2 Halo interesserede som skal blive udnævnt til Halo 2 Ambassadører. Måske er dette dig?

Vi er blevet bedt af Microsoft om at udvælge 2 Halo interesserede som vil blive udnævnt Halo 2 Ambassadører.

Vi kan desværre ikke fortælle hvad denne titel vil betyde for de heldige, men vi kan oplyse at det har noget at gøre med udgivelsen af Halo 2 i efteråret.

Vinderne vil blive annonceret her på sitet allerede tirsdag aften, de vil så senere blive kontaktet af Microsoft med nærmere information.

Det forventes af vinderne at der skrives en lille artikel om forløbet og hvad det betød at være en Halo 2 Ambassadør, når det hele er overstået. Dette til gavn for de ikke så heldige personer som ikke vinder denne titel. Artiklen vil blive publiseret på xboxlife.dk.

Det er ikke svært at tilmelde sig som mulig ambassadør, du skal blot smide en kommentar til denne nyhed. Tirsdag aften vil der blive trukket lod blandt alle dem som har skrevet en kommentar, og de 2 heldige vindere vil blive kontaktet via en PM (Privat Besked) kl 19:00. Hvis der ikke er svaret tilbage på denne besked inden kl 20:00 vil der blive udtrukket en anden vinder. Så det er vigtigt at I er online på sitet i dette tidsrum.

Til sidst vil vi kun ønske jer held og lykke.

xboxlife.dk.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support