Nyt håb for Xbox2 bagudkompatibilitet

Skrevet af: Tobias Møller (Buktu) - 14. september 2004 - kl. 15:21
Del denne artikel:
14 0

For dem der stadig håber at Xbox2 bliver bagudkampatibel (Være istand til at afspille Xbox1 spil), er der nu kommet nyt håb!

For dem der stadig håber at Xbox2 bliver bagudkompatibel (Være i stand til at afspille Xbox1 spil), er der nu kommet nyt håb!

Mange havde afskrevet denne mulighed, da Xbox2 bygger på en helt anden hardware end den nuværende Xbox. Eneste mulighed ville være at Emulere denne generations Xbox på den kommende generations. Dette har dog hidtil været næsten umuligt, da det tager utroligt mange kræfter.

Men et firma kaldet Transitive Corporation har nu lavet et system, som gør det muligt at køre programmer der er lavet til at køre på et system, på et helt andet system, uden ændring i kode.

Bob Wiederhold, præsident for Transitive Corporation, har i et interview talt om muligheden for at få næste generations Xbox til at køre spil fra denne generation.


Det skal dig siges at man intet officielt har hørt fra Microsoft endnu, men muligheden for bagudkompatibilitet er forøget drastisk.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support