Så skete det!

Skrevet af: Morten Grønbæk (Naemi) - 14. september 2004 - kl. 20:53
Del denne artikel:
18 0

Det mange håbefulde spillere har ventet på i godt og vel 4 år, er nu blevet en realitet. Lionhead Studio\'s \"Fable\" kom idag på gaderne, dog må de fleste af os stadig vente tålmodigt på, at det bliver vores tur.

Så skete endelig det tusinder af trofaste fans verden over har ventet på i godt og vel 4 år. I dag er den officielle udgivelsesdato for Lionhead Studio's revolutionerende action RPG (Role Playing Game) "Fable", som helt tilbage i starten af udviklingsfasen gik under navnet "Project Ego".

Dog må mange af os lide videre i nogen uger endnu, da PAL versionen først kommer til Europa den 8. oktober, fordi der skal oversættes flere tusinder af sætninger til andre sprog, så alle landende kan få maksimalt udnyttelse af spillet. For dem af jer der er helt vilde efter at vide, præcist hvornår Fable udkommer til os danskere, kan i checke http://www.planetlionhead.com/ for en nedtæller.

Heldigvis kommer vores efterårsferie to dage efter udgivelsen (mere præcist den 10/10-04), så der bliver masser af tid til at slappe af med spillet uden skole- eller arbejdsforstyrrelser.

For dem af jer, der er helt oppe at køre, er http://www.ctrlaltdel-online.com/ en side der helt sikkert kan hjælpe med at holde ventetiden ud. Den indeholder en tegneserie, der bla. omhandler Fable relaterede emner.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support