Need for Speed: Payback annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 5. juni 2017 - kl. 17:54
Del denne artikel:
3 3

Det er efterhånden et stykke tid siden, at der har været noget nyt fra Electronic Arts omkring deres Need for Speed-serie, men nu er et nyt spil annonceret.

Vi skal tilbage til november 2015, for at finde den seneste udgivelse i den populære Need for Speed-serie. Dengang hed spillet blot Need for Speed.

Omkring samme tid i år, er udvikleren Ghost Games og Electronic Arts klar med en ny udgivelse, som har fået titlen Need for Speed Payback. Denne gang foregår spillet i en fiktiv by, Fortune Valley, som minder meget om Las Vegas hvor man skal forsøge at bekæmpe et kartel som styrer byen. Spillet vil også denne gang byde på forskellige løbstyper, ikke mindst dem hvor man skal køre fra politiet og afvekslende omgivelser der skal køres ræs i.

Need for Speed: Payback udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 10. november. Hvis man forudbestiller det, vil man dog kunne spille allerede fra den 7. november, og vi må ligeledes gå ud fra, at Xbox-ejeren med adgang til EA Access ligeledes kan spille det tidligere.

Se den første trailer for spillet herunder.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support