Hold øje med disse fire til Xbox i marts

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. februar 2016 - kl. 13:58
Del denne artikel:
8 6

Så er vi nået til den første forårsmåned og det kan ses lidt på de store udgivelser. Der er dog to store på tapetet i marts plus en række andre spændende spil – vi har valgt fire ud, som vi synes du skulle holde specielt godt øje med i løbet af måneden.

Februar bød på søde platformspil (Unravel), seriøst skræmmende spil (Layers of Fear) og en tur tilbage til hulemændenes tid (Far Cry Primal) – alle rigtigt fine spil. Vi er nu nået til marts, hvor der kommer rigtigt mange spil, men de helt store udgivelser kan med lethed tælles på én hånd. Vi ser frem mod marts og vi har valgt fire spil ud, som vi synes du skal holde specielt godt øje med.

Bemærk: Dette er ikke en komplet udgivelsesliste for marts, men de spil, vi synes der er værd at fremhæve.


Xboxlife Share!
Tom Clancy’s The Division
Udvikler: Massive Entertainment
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 8. marts
Se priser på The Division her

Langt om længe udkommer The Division, der beskrives som noget så simpelt som et ”online open world third-person shooter rollespil”. Spillet har været under udvikling hos svenske Massive Entertainment siden sommeren 2012 og det har af flere omgange været udsat, men her i starten af marts, udkommer det langt om længe. Vi havde mulighed for at se spillet på Xbox One i sommeren 2014 og allerede der, så det meget velfungerende ud og den netop overståede betaperiode havde mere end 6,4 millioner deltagere og forløb efter sigende rigtigt godt. The Division er nok Ubisofts størst udgivelse i år og alt lader til at være klappet og klart til, at millioner af spillere kaster sig over spillet, når det udkommer den 8. marts. Vi er i hvert fald helt klar.


Xboxlife Share!
Hitman
Udvikler: IO Interactive
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 11. marts
Se priser på Hitman her

Det nyeste spil i Hitman serien fra danske IO Interactive udkommer mod midten af marts. Spillet var oprindeligt planlagt til en delvis udgivelse i slutningen af sidste år, hvor der efterfølgende ville blive udgivet nye missioner i løbet af 2016, men spillet blev udsat til marts 2016 og vil nu udkomme som et episodeinddelt spil. Første afsnit vil altså udkomme nu her til marts og så vil de efterfølgende afsnit udkomme i løbet af 2016 og mod årets udgang, vil en fuld diskbaseret udgave så kunne købes. Man kan fra starten vælge blot at købe første afsnit, som indeholder en prolog og missioner i Paris, og så efterfølgende købe de enkelte afsnit når de udkommer, men man kan også vælge at købe det fulde spil den 11. marts og så få de efterfølgende afsnit, selvfølgelig uden at skulle betale igen, når de udkommer. Man har valgt denne udgivelsesmodel for bedre at kunne reagere på spillernes ønsker har IO Interactive udtalt. Spillet kan altså her fra starten, kun købes på Xbox Games Store og ikke i butikkerne. En betaperiode på PC og Playstation 4 blev afviklet her i midten af februar.


Xboxlife Share!
TrackMania Turbo
Udvikler: Nadeo
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 24. marts
Se priser på Trackmania her

TrackMania serien har i mere end 12 år været meget populær til PC, hvor der er kommet tæt på 15 spil i serien – og nu udkommer det altså for første gang til Xbox. TrackMania er en arkade-racer med stor fokus på fart, vilde tricks og baner med loops og vilde sving. Spillet indeholder omkring 200 baner fordelt på fire fiktive lokationer og vil indeholde både en kampagne, splitscreen multiplayer, muligheden for at lave egne baner og ikke mindst spilmuligheden kaldet Double Driver, hvor to spillere, via to joypads, kan styre den samme bil. Hvordan det lige skal foregå, ser vi frem til at afprøve, når denne arkade-racer udkommer til Xbox One mod slutningen af marts, til en reduceret pris på lidt over 300 kr.


Xboxlife Share!
Superhot
Udvikler: Superhot Team
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: Marts

Månedens skæve indslag er Superhot. Spillet er et first-person actionspil, med meget stilfuld og flot grafik. Det er dog ikke et first-person spil som vi kender det, da tiden i spillet kun bevæger sig, når spilleren bevæger sig. Det giver et meget unik gameplay, hvor man skal planlægge ens bevægelser, undvige fjendens projektiler og nedkæmpe fjenderne, en ad gangen. Spillet startede som et lille projekt en gruppe venner gik og rodede med i sommeren 2013 og efter prototypen fik stor opmærksomhed på nettet, startede folkene bag en Kickstarter kampagne for at se, om de kunne få rejst penge til at udvikle prototypen til et færdigt spil. Spillet blev finansieret i løbet af 23 timer og da Kickstarter perioden var forbi, var der blevet rejst over en kvart million dollars. PC-versionen udkom i slutningen af februar til stor ros - Xbox One versionen skulle udkomme i løbet af marts – der er dog endnu ingen præcis udgivelsesdato på denne version. Vi ser meget frem til, at se hvad gruppen af venner har kunnet præstere med Superhot når det udkommer.


Xboxlife Share!
I marts får du fire gratis spil med Games with Gold. Til Xbox One får du i hele marts Sherlock Holmes: Crimes & Punishments og fra 16. marts og til 15. april kan du gratis hente Lords of the Fallen. På Xbox 360 får du fra 1. marts og til og med 15. marts strategispillet Supreme Commander 2 og fra 16. marts til og med 31. marts kan du gratis hente Borderlands. Bemærk, at disse Xbox 360 spil også virker på din Xbox One.


Glem heller ikke at holde med disse i marts:
Mortal Kombat XL (1. marts, Xbox One)
Screencheat (1. marts, Xbox One)
Action Henk (4. marts, Xbox One)
Ironcast (4. marts, Xbox One)
Goat Simulator: The Bundle (4. marts, Xbox One)
Ziggurat (4. marts, Xbox One)
MagNets: Fully Charged (11. marts, Xbox One)
Professional Lumberjack 2016 (11. marts, Xbox One)
Blast ’Em Bunnies (11. marts, Xbox One)
Cel Damage HD (11. marts, Xbox One)
Alekhine’s Gun (15. marts, Xbox one)
EA Sports UFC 2 (17. marts, Xbox One)
Professional Farmer 2016 (24. marts, Xbox One)
101 Ways to Die (24. marts, Xbox One)
Resident Evil 6 (29. marts, Xbox One)
MXGP 2: The Official Motocross Videogame (31. marts, Xbox One)
Killer Instinct: Season 3 (Marts, Xbox One)
Organic Panic (Marts, Xbox One)

Du kan altid følge udgivelsesdatoerne på Xboxlifes Xbox One udgivelsesliste, som opdateres dagligt.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.