The Church in the Darkness annonceret til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. februar 2016 - kl. 17:43
Del denne artikel:
2 1

I dag er det nyeste projekt fra Richard Rouse III blevet annonceret og det er The Church in the Darkness, som udkommer til Xbox One i starten af 2017. Se den første trailer her.

Richard Rouse III og Paranoid Productions har i dag annonceret sit næste spilprojekt og det er The Church in the Darkness. Richard Rouse III er nok bedst kendt for The Suffering spillene og det nye spil beskrives som et ”action-infiltration” spil og er inspireret af virkelige hændelser i 1970’ernes sektmiljøer i USA.

Rebecca og Isaac Walker er forfulgt i USA for deres radikale overbevisninger og de fører deres folk in i junglen i Sydamerika. Der, afsondret fra USA’s retsystem, kan de i Freedom Town leve i ro og følge den sande vej – men midt i det hele, er en outsider.

Vi kender ikke meget til selve spillet og gamelayet, men du kan se den første gameplay trailer nedenfor, og få et lille indtryk af, hvad The Church in the Darkness er for et spil. Det er planlagt til udgivelse i starten af 2017 på Xbox One, Playstation 4 og PC.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.