Hold øje med disse fem til Xbox i marts

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. februar 2015 - kl. 12:28
Del denne artikel:
8 7

Der er begyndt at komme fint gang i spiludgivelserne igen og i marts måned udkommer der en række spændende spil, som vi har samlet til dig her.

Project CARS er røget ud af marts og ind i april, men det gør nu ikke så meget, fordi der er masser at spille her i marts, hvis du er frisk på lidt mindre spil - plus et enkelt i en af de store serier. Marts står nemlig mest i indie-udviklernes tegn.

White Night (3. marts, Xbox One)
White Night kommer fra franske Osome Studio og er et horrorspil i en meget speciel 1930'er noir stil. Vi ved endnu ikke ret meget om selve gameplayet, men alene på grund af spillets unikke udseende, er det et spil vi ser frem til at prøve i starten af marts.

Resident Evil: Revelations 2 (4./11./18. marts, Xbox One og Xbox 360)
Resident Evil: Revelations 2 udkommer i fire afsnit fordelt over fire uger og første afsnit er netop udkommet - og det ser bestemt lovende ud. Hvert afsnit koster under en 50'er og der er masser at lave, i hvert fald i første afsnit. De tre sidste afsnit kommer i de tre første uger af marts og hvis man skal tro på første afsnit, er de bestemt værd at holde øje med.

Zombie Army Trilogy (6. marts, Xbox One)
Hvem husker ikke de fede killcams fra Sniper Elite spillene? De bliver aldrig kedelige. Denne trilogy er en samling af de to første Nazi Zombie Army spil, plus det nye tredje spil i serien, som alle er baseret på Sniper Elite spillene. Så tre spil i et, masser af nazi-zombier og grufulde killcams - what's not to like?

Ori and the Blind Forest (11. marts, Xbox One)
Dette spil har betaget mange spillere siden det for første gang blev vist frem på E3 messen sidste år. Spillet udvikles af Moon Studios, der er en samling af designere og programmører placeret overalt i verden, lige fra USA, Østrig, Tyskland og Danmark, til Israel, England og Australien. Vi prøvede spillet på sidste års Gamescom messe i Tyskland og var bestemt imponeret. Efter udsættelser, skulle spillet nu være klar til Xbox One den 11. marts mens en Xbox 360 version skulle komme senere.

Battlefield: Hardline (19. marts, Xbox og Xbox 360)
Nok er det ikke svenske Dice, der står bag. Nok indeholder det ikke soldater som vi er vant til i Battlefield serien, men alligevel er det værd at holde øje med. Det er rutineret Visceral Games (Dead Space, Army of Two), som står bag dette nye Hardline, som har skiftet fokus fra soldater i krig, til politiets krig mod kriminaliteten i storbyerne. Det lyder som et fint tiltrængt skifte for Battlefield serien og vi ser frem til, om det holder vand mod slutningen af marts.

Andre udvalgte spil i marts
Oddworld: New 'n' Tasty (marts, Xbox One)
LA Cops (13. marts, Xbox One)
Fruit Ninja Kinect 2 (18. marts, Xbox One)
Ride (20. marts, Xbox One og Xbox 360)
Borderlands: The Handsome Collection (27. marts, Xbox One)
Forza Horizon 2: Fast & Furious (27. marts, Xbox One)
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.