Harmonix annoncerer Rock Band 4

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 5. marts 2015 - kl. 15:05
Del denne artikel:
7 3

Rytmespilslegenderne over dem alle vender tilbage med ambitiøst udspil!

Har du rocket ud i utallige timer på dine plastikinstrumenter, til alt fra David Bowie, over Green Day, til Tears for Fears? Så bringer Harmonix i dag godt nyt.

Rock Band 4 - længe rygtet, længe ønsket. Der er ikke mange detaljer endnu, men Harmonix har besvaret massernes kald. Som de skriver det: "Okay. I vinder. Vi gør det."
Spillet udkommer i løbet af 2015 til Xbox One, og alt tidligere udgivet musik vil stadigvæk være understøttet, selv om det er købt på Xbox 360.

I og med, at det er en ny konsolgeneration, så vil spillet formegentlig ikke undersøtte de gamle instrumenter. Heldigvis udgiver Harmonix nye guitarer, mikrofoner og trommesæt - der er endnu ingen detaljer om keyboards, men det formodes, at dette instrument fra Rock Band 3 ikke længere vil være understøttet i Rock Band 4.

Harmonix har udtalt, at der vil være hundredevis af sange på udgivelsesdatoen, og at de gradvist vil både udgive nye sange, og gøre gamle sange spilbare i Rock Band 4.

Der vil løbende blive afsløret nye detaljer om Rock Band 4, som Harmonix kalder det største rytmespil nogensinde. Hvis du ikke kan vente med at vende tilbage til Rock Band, så kan hittet "I Still Believe" af Frank Turner nu downloades og spilles i Rock Band 3 eller Rock Band Blitz.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.