Microsoft annoncerer mulighed for kryds-køb på Windows 10-enheder

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 5. marts 2015 - kl. 13:10
Del denne artikel:
7 1

Er du træt af at skulle købe samme spil flere gange? Microsoft er klar med løsningen!

På dette års GDC-messe har Microsoft annonceret, at de på Windows 10-enheder vil understøtte kryds-køb - altså muligehden for at købe et spil på én Windows 10-enhed, og låse op for det på alle de andre. Dette inkluderer blandt andet computere, som kører Windows 10, samt diverse tablets med dette kommende styresystem, og ikke mindst, så gælder det naturligvis også Xbox One.

I Microsofts eksempel fra Game Developers Conference fremhæver de det populære Pinball FX2, hvor det fremover vil være muligt at købe pinball-maskiner og bruge dem på alle Windows 10-enheder, fremfor at skulle købe dem flere gange, hvis man både vil spille på sin Windows 10-tablet i toget, og på sin Xbox One hjemme i sofaen.

Det formodes at der vil blive åbnet op for denne mulighed, lige så snart Windows 10 udkommer. Når Pinball FX2 udkommer på Windows 10 til PC, vil det ydermere være gratis for alle som tidligere har købt spillet, udtaler Microsoft. Der forlyder endnu intet om hvorvidt det også gælder tidligere købt ekstraindhold, eller om det gælder andre titler.

Ydermere annoncerede Microsoft også, at alt trådløst udstyr, som fremover bliver udgivet til Xbox One, vil være udviklet så det også kan bruges på Windows 10 PC'er - for eksempel controllere, høretelefoner og lignende.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.