Har du spørgsmål om Xbox One i Danmark?

Skrevet af: Morten Skou - 19. august 2013 - kl. 20:59
Del denne artikel:
48 0

Hvis du går og brænder inde med nogle spørgsmål omkring Xbox One og lanceringen i Danmark, så kan du få svar på dem her.

I et forsøg på at få et klarere billede af hvordan Xbox One kommer til at fungere i Danmark - både før og efter den officielle lancering, så giver vi nu vores brugere mulighed for at stille spørgsmål direkte til Microsoft, som vi løbende vil få besvaret.

Det er selvfølgelig ikke alle spørgsmål som vi kan få svar på, eksempelvis er det ret naturligt ikke muligt at få svar på ting som endnu ikke er annonceret omkring Xbox One, herunder udgivelsesdatoen i Danmark og lignende.

Så stil jeres spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så sørger vi for, at få de bedste af dem besvaret hurtigst muligt - det vil sige formodenligt efter gamescom.

De oplagte spørgsmål kunne være ting som:
- Kan jeg bruge et dansk kreditkort med en Xbox One købt i Tyskland før udgivelsen i Danmark - og hvordan vil det fungere med betalingen når Xbox One udkommer i Danmark?

- Kan jeg bruge mit eksisterende gamertag fra Xbox 360 med en Xbox One konsol som jeg køber før den officielle lancering i Danmark?

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support