Reklame: Coolshop sælger europæisk Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 19. august 2013 - kl. 21:12
Del denne artikel:
28 0

Selv om Xbox One ikke udkommer i Danmark samtidig med de fleste andre europæiske lande, så ser det ud til at man godt kan købe den i Danmark alligevel.

Prisen på den såkaldte europæiske udgave af Xbox One som Coolshop netop nu sælger, er 4199 kroner, altså et par hundrede mere end hvis man vil vente til Xbox One udkommer i Danmark.

Køb Xbox One "Europæisk" udgave her

Vi gætter på at en af de andre positive ting ved at Coolshop sælger Xbox One i en europæisk udgave er, at man også vil kunne købe Xbox One spil hos dem, til trods for at konsollen ikke er officielt udkommet i Danmark. Dermed kan man slippe for at købe Xbox One spil i udlandet frem til den officielle danske lancering.

Coolshop skriver følgende i produktbeskrivelsen af den europæiske version af Xbox One som de sælger:
Da den nordiske release af Xbox One konsollen er blevet udskudt til 2014 har vi valgt også at gøre de europæiske versioner tilgængelige for vore nordiske kunder. Vi forventer at have den europæiske version klar ca 1 uge efter den europæiske release. Husk, at vi først trækker pengene på dit kort, når varen bliver sendt herfra, så du kan godt bestille begge udgaver og blot afbestille den ene senere.


Hvis du køber Xbox One hos Coolshop via nedenstående link, så støtter du samtidig Xboxlife.dk med en procentdel af salget. Det koster selvfølgelig ikke dig ekstra.
Køb Xbox One "Europæisk" udgave her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support