Gears of War: Ultimate Edition inkluderer alle tidligere spil

Skrevet af: Morten Skou - 4. august 2015 - kl. 11:52
Del denne artikel:
7 5

I slutningen af august, kan vi med Gears of War: Ultimate Edition få et kært gensyn med en af de gamle klassikere til Xbox. Nu har Microsoft annonceret, at man også får alle de tidligere Gears of War titler med i pakken.

Gears of War: Ultimate Edition er som bekendt et remake af det første spil i serien, men nu kan man også få Gears of War 2, Gears of War 3, Gears of War: Judgement og endda den originale version af spillet med hvis man køber Ultimate Edition.

De fire øvrige titler, er Xbox 360 udgaverne som vil blive afviklet via Xbox Ones nye bagudkompatibilitets mulighed. Her bliver det så spændende, om de har fået rettet fejlen med at vi danskere får en tysk udgave af alle spillene som vi prøver at spille på Xbox 360 via Xbox One, eller om vi skal spille igennem historien med tyske undertekster.

Udover de ekstra spil, så får man også adgang til den tidlige beta af Gears of War 4.Gears of War: Ultimate Edition bliver i øvrigt solgt billigere end hvad vi normalt ser på Xbox One, og koster således kun 328 kroner inklusive fragt hos Coolshop.dk.

Klik her før du køber og støt samtidig Xboxlife.dk.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.