Hold øje med disse fem til Xbox i august

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. juli 2015 - kl. 20:36
Del denne artikel:
13 7

Der er ved at komme godt gang i spiludgivelserne her i august og vi har valgt fem spil ud, som vi synes du skal holde specielt øje med.

De fem udvalgte spil er alle genudgivelser eller remakes af tidligere spil, men det skal ikke afholde os fra, at anbefale dem, for mindst et par af dem, er sublim underholdning og nogle af de bedste spil fra tidligere generationer af konsoller, som nu kommer til Xbox One.

Xboxlife Share!

Rare Replay
Udvikler: Rare
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 4. august

Rare fylder 30 år i år og derfor udgiver de Rare Replay, som er 30 af deres spil til 30 dollars (245 kr.). De 30 spil vil spænde fra Jetpac, Atic Atac og Lunar Jetman fra 1983, over Battletoads (1991), Banjo-Kazooie (1998) og Perfect Dark (2000) til Conker's Bad Fur Day (2001), Viva Piñata (2006) og til Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts fra 2008. Hvis man som gamer har nogle år på bagen, får man altså her 30 spil fra en af de vigtigste udviklere igennem de sidste 30 år, for under 250 kr. - så burde man kunne få tiden til at gå med et nostalgisk trip, på de mange våde sommerdage.

Xboxlife Share!

Brothers: A Tale of Two Sons
Udvikler: Starbreeze Studios
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 12. august

Brothers: A Tale of Two Sons er et af de bedste spil fra Xbox 360. Spillet er skabt i et samarbejde mellem svenske Starbreeze Studios og den svenske filminstruktør Josef Fares og resultatet blev ganske opsigtsvækkende. Xbox One versionen vil indeholde opdateret grafik, kommentarspor, concept art galleri og soundtracket medfølger også. Hvis du ikke har fået det spillet på Xbox 360, kan vi kun på det kraftigste anbefale, at du får fat i denne Xbox One version, da der venter dig en rørende og mindeværdig spiloplevelse.

Xboxlife Share!

Zombi
Udvikler: Straight Right
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 14. august

ZombiU er et af de bedre spil til Nintendo WiiU og her i midten af august kommer det så i en opdateret udgave til Xbox One. WiiU versionen var skræddersyet til hardwaren og derfor er Xbox One versionen blevet ændret en smule, så det nu fungerer på Xboxen uden den ekstra skærm. Grafikken er også blevet forbedret en smule. Hvis du er ude efter et underholdende survival-horror spil til din Xbox One, skal du i midten af august kigge i retningen af Zombi, som kun vil udkomme som digital download, formentlig til en nedsat pris.

Xboxlife Share!

Gears of War: Ultimate Edition
Udvikler: Coalition
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 25. august

Gears of War var oprindelig udviklet af Epic Games, The Coalilition har fået overdraget ansvaret for Gears serien og de lægger ud med en Ultimate Edition af det originale Gears of War. Ultimate Edition er en remake af originalen, hvor al grafik har fået en overhaling og spillet kører nu med 60 billeder i sekundet i 1080p. Multiplayer delen er også opdateret til moderne standarder med match-making features, spectator mode og team deathmatch på dedikerede servere. Spillet vil desuden indeholde fem nye kapitler, omkring to timers ekstra spilletid, som aldrig tidligere har været tilgængelig på Xbox - samt beta adgang til Gears 4, som udkommer mod slutningen af 2016.

Xboxlife Share!

Dishonored: Definitive Edition
Udvikler: Arkane Studios
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 28. august

Dishonored 2 blev annonceret på årets E3 messe, men inden det udkommer, kan man gå i krig med originalen i en Definitive Edition. Den opdaterede udgave vil indeholde hele det originale spil samt alt det ekstra indhold som er blevet udgivet. Igennem tiden er der blevet udgivet to større indholdspakker med nye historier fra forskellige karakterer.


Andre udvalgte spil i august:
Submerged (7. august, Xbox One)
Toy Soldiers: War Chest (11. august, Xbox One)
Bedlam (13. august, Xbox One)
Super Mega Baseball: Extra Innings (14. august, Xbox One)
Madden NFL 16 (27. august, Xbox One)
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits (28. august, Xbox One, Xbox 360)
Nova-111 (28. august, Xbox One)
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.