Gears of War 4 multiplayer beta datoer annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 15. marts 2016 - kl. 19:34
Del denne artikel:
2 0

Ventetiden er ved at være forbi, Gears of War multiplayer betaen starter den 18. april for dem som har købt Gears of War Ultimate Edition, og et par dage senere for alle andre.

Var du en af dem der købte Gears of War Ultimate Edition, så vil du kunne hygge dig med Gears of War 4 multiplayer betaen fra den 18. til den 24. april. Resten af verden kan så hoppe med på betaen fra den 25. april og spille frem til og med den 1. maj.

Betaen vil give mulighed for at få et første kig på Gears of War 4 og dets "Versus" multiplayer del som vil være eksklusiv til Xbox One. Fra den 18. april vil Microsoft begynde at sende koder ud, som skal bruges til at hente betaen ned.

Har du ikke fået købt Gears of War Ultimate Edition endnu, men gerne vil med i den tidlige del af Gears of War 4 betaen, så er der godt nyt. Microsoft har nemlig forlænget perioden hvor man kan købe spillet og samtidig modtage en beta-nøgle, fra den 1. marts til den 11. april. Så man skal altså blot have spillet Ultimate Edition inden den 11. april, for at få en beta nøgle til den tidlige beta periode.Se Gears of War 4 gameplay demoen fra sidste år herunder:
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.