Microsoft undersøger interessen for tilbagekøb af digitale spil

Skrevet af: Morten Skou - 21. marts 2016 - kl. 17:12
Del denne artikel:
6 0

Et spørgeskema der er blevet sendt ud til en række Xbox One-ejere, stiller spørgsmål omkring interessen for at kunne sælge sine digitale spil tilbage til Microsoft.

Som nogle måske kan huske, så var muligheden for at sælge sine digitale spil en af de oprindelige ideer som Xbox One havde at byde på, men som de altså droppede på grund af kritik omkring deres licens politik og "always on" kravet. Nu tyder noget på, at vi måske alligevel får mulighed for at slippe af med vores digitale spil, dog muligvis kun tilbage til Microsoft selv.

Butikker som Gamestop har længe kørt med indbytningsrabatter hvis man eksempelvis forudbestiller et spil og indbytter nogle ældre spil. Dette har selvsagt ikke været muligt med digitale spil, før nu - hvis altså spørgeskemaet er et udtryk for ting som Microsoft har i tankerne.

Indbytningen af et digitalt spil via Xbox One, skulle ifølge oplysningerne give en rabat på 10% af spillets originalværdi, til køb af et andet spil. Det er selvfølgelig ikke særlig meget umiddelbart, men måske kan det alligevel blive til noget, hvis man bytter digitale spil ind, som man alligevel aldrig spiller.

Hvad siger du til ideen om at man kan bytte sine digitale spil til en rabat på et nyt spil?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.