Gamescom: Nye id@Xbox spil annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. august 2014 - kl. 16:17
Del denne artikel:
3 0

På Microsofts pressekonference tidligere på eftermiddagen, blev en række nye id@Xbox spil annonceret - blandt andet Goat Simulator.

Chris Charla, chefen for Microsofts id@xbox indie-program gik her til eftermiddag på scenen og annoncerede en række nye spil i programmer.

Det største smil kom, da Goat Simulator blev annonceret, som er spil fra PC, hvor man som ged skal rende rundt og smadre alt og gå amok som kun en ged kan gøre det. Fra Team 17 blev The Escapists annonceret, et nydeligt lille top-down spil med 8-bit grafik. Også det lidt mystiske Space Enginees og tredje-persons MOBA'et Smite blev annonceret.

Det mest spændende spil fra Super Hot, som er et spil, hvor man styrer tiden. Det har man hørt før, men her foregår det sådan, at tiden kun bevæger sig, når du bevæger dig. Det giver nogle ret spændende situationer i for eksempel i en skudduel. Rent grafisk kunne spillet minde en lille smule og Mirror's Edge og den specielle måde man styrer tiden på, lyder bestemt spændende.

Under id@xbox præsentationen, blev en række af de allerede annoncerede spil fra E3 genopfrisket og her kunne man blandt andet se, at det danske Inside, kommer først på Xbox One.

Det ser ud som om, at Microsoft er ved at få rigtigt godt gang i deres id@xbox programmet - vi vender tilbage med mere om de forskellige id@xbox spil, så snart vi ved mere.

Se traileren fra Gamescom med alle ID @ Xbox titlerne her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.