Gamescom: Microsoft annoncerer tre nye Xbox One bundles

Skrevet af: Morten Skou - 12. august 2014 - kl. 16:21
Del denne artikel:
9 0

Rygterne om den kommende hvide Xbox One, viste sig at være sande - men der er også to andre Xbox One bundles på vej.

De tre nye Xbox One bundles kommer i hver deres bundle, og to af dem er særligt designet til det spil som er med i pakken. Den første pakke kommer i forbindelse med Sunset Overdrive og indeholder den hvide Xbox One konsol, en hvid Xbox One controller og så selvfølgelig spillet. Prisen på denne bundle vil være 399.99 Euro, svarende til godt og vel 2985 danske kroner.

Den anden bundle indeholder Call of Duty: Advanced Warfare samt en Xbox One og tilhørende controller som begge er designet specielt til spillet i fine militærfarver. Udover det alternative design, så vil denne Xbox One også være født med en harddisk på dobbelt størrelse af det normale, nemlig 1TB. Prisen Call of Duty bundlen ligger på 499.99 Euro, altså tæt på 3700 danske kroner.

Den tredje og sidste bundle er en bundle med FIFA 15 i. Her er den medfølgende Xbox One konsol, den som vi allerede kender, men man får så bare spillet med til 399.99 Euro, altså 2985 danske kroner.Vi har sendt Palle ud for at tage nogle billeder af de nye konsoller, han render nemlig rundt i Køln til Gamescom i denne uge, og vil lave en masse lækker dækning af de forskellige spil dernede fra.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.