Forza Motorsport 4 bliver Kinect kompatibel

Skrevet af: Dennis Månsson - 18. februar 2011 - kl. 21:31
Del denne artikel:
25 0

Din Kinect kommer på arbejde, i det kommende Forza Motorsport 4, og så er skaberne bag spillet, Turn 10, gået detalje amok.

Udviklerne fra Turn 10 er gået detalje amok, i håb om at give os spillere den ultimative køreoplevelse. De har gennemtestet et utal af bildæk, for blandt andet at se hvordan de reagere ved hårde opbremsninger, når de bliver varme, og hvad der sker med køreegenskaberne efterhånden som dækkene bliver slidt.

Det er dog ingenting, i forhold til hvor meget de har gjort ud af gengivelsen af de mange autentiske baner. Hver bane er blevet ”lejet” og gennemløbet med et videokamera samt GPS, for at give os spillere rigtige køreforhold ned til mindste detalje. GPS`en er kørt rundt i ydersporet, på midten og indersporet, så det bliver ligesom at være der selv.

Det stopper ikke her. Du kan behageligt sætte dig i læderstolen, lade som om du holder ”kvart i tre” på et rat, og så ellers styre uden om trafikken der flyver forbi på skærmen. En fed detalje er, at du kan kigge rundt for at se om der eksempelvis ligger en modstander på siden af dig. Eller du kan strække hals, for at få et bedre overblik over kommende sving.

Forza Motorsport 4 udkommer til efteråret.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.