Dato for udvidelsespakker til Need for Speed Hot Pursuit

Skrevet af: Dennis Månsson - 17. februar 2011 - kl. 17:55
Del denne artikel:
3 0

Det ruller derudaf for EA og deres hurtigt kørende bilspil Need for Speed Hot Pursuit, så hurtigt at der er tre udvidelsespakker på vej.

Need for Speed Hot Pursuit: Armed and Dangerous indeholder to helt nye modes, der vil forny online-spilleoplevelsen. Den ene mode hedder “Most Wanted”, hvor politiet har udset sig èn bil, som de vil gøre alt for stoppe og man så skal gøre alt for at forsvare offeret. I “Arms Race” er det hver mand for sig selv, pedalen i bund og benytte alle kneb til at komme først over målstregen. Armed and Dangerous pakken er tilgængelig 22. februar og vil koste 560 Microsoft Points.

Need for Speed Hot Pursuit: Lamborghini Untamed inderholder, som det lyder af titlen, nogle af de svedigste lamborghinier. For at være mere præcis så er det: Lamborghini Diablo SV, Lamborghini Countach LP5000 QV og Lamborghini Sesto Elemento, som man både kan spille som kat eller mus. Udvidelsen er derudover krydret med nye baner, og flere achievements. Lamborghini Untamed er tilgængelig fra 1. marts og vil koste 560 Microsoft Points.

Need for Speed Hot Pursuit: Porsche Unleashed indeholder et hav af nye porcher, blandt andet; Porsche 911 Turbo (Årgang 1982), Porsche 959 og 911 Speedster. Der vil også her være nye baner og achievements. Porsche Unleashed vil være tilgængelig 8. marts og vil koste 560 Microsoft Points.

Har du ikke fået Need for Speed Hot Pursuit endnu, kan du læse vores anmeldelse her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.