Flere detaljer omkring GTA Online

Skrevet af: Søren Davidsen - 12. september 2013 - kl. 12:35
Del denne artikel:
7 0

Rockstar har gået lidt mere i dybden omkring online-delen i GTA V, og der er rigeligt at glæde sig til.

Multiplayer delen i det kommende GTA kommer til at hedde Grand Theft Auto Online, og det kommer til at følge med når du køber GTA V. Det vidste du nok godt i forvejen. Men det virker dog til at Rockstar ikke blot vil lave online-delen som en del af spillet. Det er også derfor det har gået sit helt eget navn.

I et interview har udviklerne fortalt at deres plan er at udvide GTA Online løbende, med at skabe nyt indhold. Hertil kan man krydse sine fingre for at spillere kan komme til at opleve tidligere lokationer igen. Såsom Liberty City & Vice City.

GTA Online går i luften den 1. Oktober, og fra dag 1 vil der være 500 events at give sig i kast med. Nogle events kan spilles solo, mens at andre kræver at man samler sig et crew. Alle missiontyper og aktiviteter fra singleplayeren vil også være at finde i online delen.

Det vil hermed inkludere: bankrøverier, røverier, missioner, angreb på andre bander, race, kapring af pengetransporter, og sportslige aktiviteter såsom golf, tennis, og base jumping. Altså dette er samlet under Rockstars online portal: Social Club.

Hvad du laver i spillet, og hvilket missioner du påtager dig, vil give dig venskaber med forskellige mennesker som fremadrettet kan give dig en fordel i den rigtig situation. Du kan derfor blive ven med en hacker, som så kan fjerne dig fra mini-mappet, eller blive ven med en rocker som så kan komme med backup hvis du kniber.

Når du er i online delen, så er der jo en risiko for at du bliver dræbt. De pengene du havde på dig vil dermed gå til ham som dræbte dig. Derfor er det en god idé at besøge hæveautomaten i ny og næ. Skulle du blive dræbt, så har du muligheden for at sætte en dusør på din morder, og på den måde få din hævn.

Hele formålet med online delen, er at opsnappe så mange penge og aktiver som muligt. Du kan selvfølgelig også bruge dine penge på våben, biler og huse. Huse hvortil en garage hører til, og jo større hus dets større garage vil følge med.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support