Konkurrence: Vind GTA V merchandise

Skrevet af: Morten Skou - 12. september 2013 - kl. 21:27
Del denne artikel:
25 0

Rockstars meget ventede Grand Theft Auto V udkommer på tirsdag og vi synes da at I skulle have chancen for at vinde lidt guf.

Der er uden tvivl rigtigt mange af os der glæder os meget til at få fingrene i næste udgivelsen i GTA-serien fra Rockstar, men nu har du altså også muligheden for at få fingre i noget fedt merchandise fra spillet.

Sådan deltager du:
I øjeblikket så kører der en enorm stor reklamekampagne for Grand Theft Auto V i mange forskellige byer, det synes vi kunne være sjovt at få nogle billeder af.

Så for at deltage i konkurrencen, skal du ned og tage et par billeder af de steder hvor der er reklame for Grand Theft Auto V. Der er rigtigt mange steder i København, blandt andet på Rådhuspladsen og på en storskærm på en bygning på Østerbro.

For at alle skal have en chance for at deltage, så kan du også indsende et billede af hvordan din lokale spilforretning, eksempelvis Gamestop, El-giganten eller hvor du nu køber dine spil, har pyntet op i anledningen af GTA V udgivelsen.

Upload billedet til Xboxlife Share!, og lav et indlæg med dine billeder i denne tråd for at deltage, husk også at skrive hvor billederne er taget - og husk at det er dig selv der skal have taget billederne, kort sagt: lad være med bare at finde nogle på nettet.

Hvert indlæg giver et lod i konkurrencen, du skal have lavet dit indlæg i ovenstående tråd, senest onsdag klokken 18.00 - så du har altså mulighed for også at tage et billede af butikken når du henter din forudbestilling. Vi trækker i alt to vindere - en 1. plads og en 2. plads.

Hver bruger må kun lave et indlæg, men selvfølgelig gerne have flere billeder i samme indlæg - det tæller dog kun som 1 lod.

Bemærk, at ved at poste dit billede og dermed deltage i konkurrence, giver du samtidig Xboxlife.dk lov til at anvende billederne.

Held og lykke!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support