Fallout 4 Pip-Boy understøtter ikke store telefoner

Skrevet af: Morten Skou - 29. juni 2015 - kl. 18:55
Del denne artikel:
5 2

Da Bethesda annoncerede deres kommende Fallout 4, fortalte de samtidig om den specielle udgave af spillet, hvor man får en Pip-Boy med som man kan sætte sin telefon ind i.

Efter at man har sat eksempelvis sin iPhone ind i den særlige Pip-Boy gadget, så vil den fungere som en ekstra skærm til spillet, og dermed bidrage til selve gameplayet.

Desværre har Bethesda i dag meldt ud, at den sjove gadget kun understøtter iPhone 6, iPhone 5/5s, iPhone 4/4s og Samsung Galaxy 4 og 5, samt telefoner i samme størrelsesorden. Samtidig siger de, at hvis man har en af de større mobiltelefoner, som eksempelvis iPhone 6 Plus, så er den altså for stor til at passe ind i Pip-Boyen.

En repræsentatnt fra Bethesda har sagt følgende:
As we wanted to stay faithful to the dimensions of the in-game model, any smartphones larger than the models listed will not fit inside the wearable device. For these larger devices, our Pip-Boy companion app will still be available.


Ifølge Bethesda, så er der allerede udsolgt af Pip-Boy udgaven af Fallout 4 i Nord Amerika, men de har i øjeblikket ikke et overblik over hvordan det ser ud i Europa, det håber de at have i løbet af næste uge.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support