Hold øje med disse tre til Xbox i juli

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. juni 2015 - kl. 16:17
Del denne artikel:
4 3

Juli byder ikke på de rigtigt store spiludgivelser, men der er tre større spil, plus en håndfuld indiespil, som bestemt er værd at holde øje med.

Xboxlife Share!

F1 2015
Udvikler: Codemasters
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 10. juli

F1 sæsonen er i fuld gang og i starten af juli, kan vi endelig selv prøve kræfter med kongeklassen indenfor motorsport. Spillet er igen udviklet af racerspilspecialisterne engelske Codemasters og da det er det officielle Formel 1 spil, vil det indeholde alle de rigtige teams, de rigtige kørere, de rigtige baner og alle de officielle regler. Spillet er bygget på en helt ny spilmotor, som er bygget specielt til de nye konsoller og vil indeholde nye Championship Season og Pro Season gamemodes, samt online multiplayer. Nu når Kevin ikke kan give Formel 1 et danske islæt, må vi jo gøre det for ham.

Xboxlife Share!

Rory McIlroy PGA Tour
Udvikler: EA Tiburon
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 16. juli

Tigeren er ude og Rory er inde. Electronic Arts bruger ikke længere Tiger Woods som frontfigur til deres PGA Tour golfspil, men i stedet den nye stjerne indenfor golfsporten, nemlig Rory McIlroy. Spillet er bygget op helt fra grunden og gør brug af Battlefield 4 spilmotoren Frostbite 3, som er en fleksibel spilmotor, der tidligere har været brugt til både rollespil (Dragon Age Inquisition), racerspil (Need for Speed Rivals) og til Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Rory McIlroy PGA Tour indeholder tre forskellige svingmekanikker; Arcade, 3-Click og Tour samt flere assists når man skal putte. Så er du ikke meget for at vise dig offentligt med fjollede ternede bukser, kan du i midten af juli spille golf hjemme på din Xbox One.

Xboxlife Share!

World of Tanks: Xbox One Edition
Udvikler: Wargaming
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 28. juli

Er Formel 1 og golf lidt for seriøst for dig, kan du i slutningen af juli kaste dig over free to play spillet World of Tanks. Her vil du kunne deltage i storslåede kampvognsslag mod andre spillere rundt omkring i verden og du vil endda kunne spille mod Xbox 360 spillere også. Dine fremskridt fra Xbox 360 versionen vil blive ført med over på Xbox One versionen, så du skulle ikke miste noget ved at opgradere til Xbox One udgaven af World of Tanks.

Månedens bobler: So Many Me (Juli, Xbox One)
So Many Me fra Extend Studios er en spændende lille puzzle platformer, hvor man som en lille grøn blob skal kæmpe sig igennem en række baner, som kræver lidt af de små hjerneceller - og det kan blandt andet gøres ved at formere sig til flere små grønne blobs. Det lyder som et sjovt koncept, som helt sikkert skal afprøves, når So Many Me bliver en del af månedens Games With Gold kampagne, hvor Xbox Live guldmedlemmer kan hente spillet gratis fra 16. juli og frem til 15. august.

Andre udvalgte spil i juli:
Spectra (10. juli, Xbox One)
No Time to Explain (17. juli, Xbox One)
Slash Dash (17. juli, Xbox One)
King's Quest: A Knight to Remember (29. juli, Xbox 360, Xbox One)
The Swindle (31. juli, Xbox One)
Life is Strange - Episode 4: Dark Room (Juli, Xbox 360, Xbox One)
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support