Assassin's Creed: Syndicate annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. maj 2015 - kl. 18:50
Del denne artikel:
3 3

Ubisoft har her til aften annonceret Assassin's Creed: Syndicate til Xbox One. Spillet er sat til udgivelse til oktober - se den første trailer her.

Assassin's Creed: Syndicate udspiller sig i London i år 1868 og det er dermed det spil i serien, som foregår tættest på vores tidsalder. Man spiller som Jacob Frye og hans tvillingesøster Evie Frye, hvor Jacob er den vilde og rebellen, mens Evie er mere som en rigtig snigmorder og bruger stealth til hendes fordel.

Når man spiller med Jacob, er der større fokus på nærkampe og det minder nu en smule om Batman spillene, når man kaster sig ud i en slåskamp. Der er også tilføjet nye og mere tidssvarende våben, som en revolver og der er også tilføjet nye gadgets, som en zip-wire, som man kan bruge til hurtigt at komme fra bygning til bygning.

Assassin's Creed: Syndicate udvikles af Ubisoft Quebec, som tidligere har arbejdet på Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Rogue og Watch Dogs. Dette er det første Assassin's Creed spil, som de er lead studio på.

Assassin's Creed: Syndicate udkommer på Xbox One og Playstation 4 den 23. oktober og senere på året til PC.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support