Analytiker: Destiny kan sælge bedre end Call of Duty

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. juli 2014 - kl. 18:59
Del denne artikel:
1 0

Analytikere fra Cowen Research har set på årets kommende spil og har vurderet, at Destiny vil kunne slå Call of Duty, med et salg op mod 15 millioner i år.

Destiny kan gå hen og blive året bedst sælgende spil. Det vurderer analysefirmaet Cower Research, der har set på forudbestillingerne på spillet og via data fra de sidste seks år fra Amazon og NPD's salgsstatistikker, har regnet sig frem til, at Destiny kan sælge op mod 10 eller 15 millioner eksemplarer her i 2014.

Activision har smidt en god portion penge efter spillet, rygter siger helt op mod 500 millioner dollars, hvilket Activision dog benægter. Hvis Destiny rammer de 10-15 millioner solgte eksemplarer som Cowen Research forudser, kan det indbringe Activision mellem 600-900 millioner dollars bare i år.

Analysefirmaet giver hvert spil en Ordometer score, som vi ikke helt kan gennemskue hvordan er sat sammen, men Destiny har i hvert fald fået den højeste score tildelt noget spil i løbet af de sidste fire år - og scoren er næsten dobbelt så høj som den Call of Duty: Advanced Warfare har fået tildelt.

Cowen Research siger i samme ombæring, at forudbestillingerne for Call of Duty: Advanced Warfare er på niveau med Call of Duty: Black Ops 2, som ikke havde voldsomt mange forudbestillinger, men som endte med at blive det bedst sælgende spil i serien. De kommende ugers forudbestillinger for Call of Duty: Advanced Warfare, vil blive afgørende for Cowen Research's vurdering af det nye Call of Duty spils chancer mod Destiny.

Destiny udkommer på Xbox 360 og Xbox One den 9. september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support