Mere Watch Dogs på vej

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. juli 2014 - kl. 19:18
Del denne artikel:
0 0

Ubisoft har annonceret, at Watch Dogs vil blive udvidet med nye singleplayer missioner, våben og andre godter i morgen.

Har du ikke fået nok af Watch Dogs endnu? Så er der gode nyheder til dig. Fra i morgen, vil du kunne købe den første udvidelse til Watch Dogs, som vil indeholde tre nye singleplayer missioner, nye våben og forskellige bonusser.

De tre missioner er The Palace, hvor Aiden skal infiltrere et virksomhedshovedkvarter for at slette noget bestemt information forud for en politiundersøgelse af virksomheden. I Signature Shot skal Aiden stjæle en Biometric Rifle fra Black Viceroys og få hans genetiske kode lagt ind i våbnet, før andre får det gjort og endelig er der Breakthrough, hvor man skal skabe dårlig stemning i et møde mellem en række CEO's og Chicago South Club, ved at dræbe alle der deltager i forhandlingerne.

Af våben vil denne nye udvidelse indeholde den førnævnte Biometric Rifle og en ny pistol som hedder Auto-6. Endelig er der en række bonusser, som blandt andet vil give ens telefon endnu mere batteritid og en Blume Weapon Boost, som vil reducere rekyl på ens våben og som vil gøre dem hurtigere at lade.

Spillere med Season Pass har allerede fået denne udvidelse i sidste uge, men for alle os andre, vil vi kunne købe udvidelsen fra i morgen, onsdag.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.