WWE 2K16

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 30. november 2015 - kl. 18:02
Del denne artikel:
3 0

Årets wrestlingspil fra 2K Games er udkommet og vi har iført os babyolie og lidt for store shorts og har kastet os over WWE 2K16. Nej, det var ikke et kønt syn.

Store svedige mænd med langt hår, iført lidt for store og meget tætsiddende shorts, som kaster rundt med hinanden for at ende med, at ligge og rode rundt oven på hinanden. Lyder det som en sportsgren, du kunne finde på at følge og måske endda dyrke? Nu skal man måske også passe på med at kalde den type brydning som WWE serien byder på, for en sportsgren – for selv om deltagerne er en form for atleter, så er denne form for brydning nok mere en slags underholdning, hvilket navnet på serien, WWE, World Wrestling Entertainment, da heller ikke ligger skjul på.Jeg kan selv huske, at jeg i starten af 1990’erne var ret betaget af ”sporten”, da den danske Hulk Hogan look-alike Asbjørn Riis, præsenterede WWF og WCW på TV3. Jeg tabte dog hurtigt interessen for det, men jeg kan da godt sætte mig ind i, at folk er fascineret af det show, der udspiller sig foran næsen på dem; det er jo næsten som at kigge på en færdselsuheld – man har ikke lyst til at kigge, men man kan ikke helt lade være.

Man kan mene hvad man vil om amerikansk brydning, men det er populært rundt omkring, naturligvis specielt i USA. 2K Games har rettighederne til de officielle wrestlingspil fra WWE serien og vi er nu nået til WWE 2K16.

Sidste år udkom det første spil i serien til Xbox One, men det var ikke den store oplevelse, da en del af de velkendte features var pillet ud af spillet. Gameplayet minder meget om det vi så i sidste års WWE 2K15, men mange af de manglende features er heldigvis tilbage og nye er blevet tilføjet. Blandt andet er submission systemet, eller overgivelsessystemet om man vil, lavet om. I stedet for at skulle trykke vildt og voldsomt på knapperne som tidligere, skal man nu rotere ens højre styrepind, for at få en rød farve i en cirkel til at matche modstanderens blå farve, hvis man vil have ham til at overgive sig – og naturligvis modsat, skal spilleren som er fanget i et greb, undgår den røde farve, for ikke at blive tvunget til at overgive sig.Der er et utal af spilmuligheder i WWE 2K16. Man kan vælge at spille en enkelt kamp, som så kan spilles på en lang række måder, for eksempel One on One, Two on Two, Fatal 4-Way, 6-Man, Triple Threat og andre. I 2K Showcase spiller man som cover-wrestleren Stone Cold Steve Austin igennem en række af hans mest legendariske kampe siden hans debut tilbage i 1989.

Hvis man vil skabe sig sin egen karriere, kan det også lade sig gøre i WWE 2K16. I spillets karrieredel skal man kæmpe sig op fra bunden af NXT og til toppen af WWE serien. Efter man har lavet sin egen bryder i et meget omfangsrigt og detaljeret Create-A-Superstar værktøj, bliver man kastet ud i en række træningskampe mod andre unge og håbefulde wrestlere, og dette er starten på ens rejse mod toppen af WWE, med alt hvad det indebærer af rivaliseringer og meget andet. Endelig kan man også spille online i en række traditionelle spilmuligheder eller man kan teame op med en ven. Matchmakingen kan tage lidt tid, men når man først er kommet i gang med at spille online, fungerer det stort set gnidningsfrit.Nu er jeg ikke den helt store ekspert ud i amerikansk brydning, men jeg har da, som nævnt i starten, set en del til det tidligere. Gameplayet virker en smule stift og det har ikke helt den fart og flydende action, som man ser i de rigtige kampe. Mange situationer i løbet af en kamp, afgøres via nogle minispil, hvor man skal bevæge ens højre styrepind rundt i en cirkel for at undgå modstanderens bevægelser eller man skal finde en gemt sweetspot i cirklen inden modstanderen finder den, for at få overtaget i en kamp. Der synes jeg ødelægger flowet en smule, at man skal spille disse minispil og det virker også som om, at der mangler noget vægt bag angrebene og kastene, men på sin vis, er det vel meget realistisk.

WWE 2K16 kører på samme grafikmotor, som ligger bag NBA 2K-serien og det betyder, at grafikken bestemt er i den pæne ende. Det vigtigste i et spil som dette (på den grafiske side), er naturligvis hvordan de forskellige brydere ser ud. Nu kan jeg ikke vurdere, om de mere end 100 wrestlere, som både er mænd og kvinder, alle ligner de rigtige wrestlere, men de er i hvert fald alle meget detaljeret og fyldt med detaljer som tøj, der realistisk bevæger sig når de hopper rundt og svedperlerne på deres kroppe er tydelige. Tilskuerne er fint detaljeret og ringen som kampene foregår i, ser også ud som den skal.

Lydsiden er som man kunne forvente, med tilskuere som jubler når man udfører vilde moves og nogle kommentatorer, som er direkte rædselsfulde og slet ikke følger med i, hvad der sker i kampene. Soundtracket består af tracks fra Skid Row, Billy Idol, Run DMC, Marilyn Manson og Diplo og hver af de mange wrestlere har deres egen intromelodi, så der er bestemt masser af forskellig musik i spillet her.WWE 2K16 er et fint wrestlingspil, som vil give fans af sporten, det de ønsker. Det er fyldt med indhold; mange forskellige spilmuligheder og mange forskellige wrestlere, der både er mænd og kvinder, samt nye stjerner og gamle kendinge. Man kunne godt have ønsket sig et mere flydende gameplay og nogle kommentatorer, som ikke var direkte rædselsfulde.

Er du fan af WWE, vil WWE 2K16 give dig fin underholdning mange kolde vinteraftener for der er virkelig meget indhold i spillet - og det er i det mindste end stor forbedring fra sidste års pinlige WWE 2K15.
Fakta
WWE 2K16

WWE 2K16

PlatformXbox One
UdviklerYukes & Visual Concepts
Udgiver2K Games
Spillere1-4
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
+ Mange spilmuligheder, mange wrestlere, flot og detaljeret grafik
Virkelig dårlige kommentatorer, ujævnt gameplay
Gameplay:7.0
Grafik:8.0
Online:7.0
Holdbarhed:8.5
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.