Tony Hawk's Project 8

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 2. december 2006 - kl. 19:18
Del denne artikel:
15 0

Tony Hawk vender tilbage for 8. gang, men denne gang er det i et spil specifikt designet til næste generation.

Tony Hawk vender tilbage for 8. gang, men denne gang er det i et spil specifikt designet til næste generation.

Gameplay
For 8 år siden udkom det første Tony Hawk, og siden da har serien været igennem mange nyskabelser. Senest blev vi introduceret til den åbne spilverden, hvor man ikke længere var bundet til at rejse rundt mellem baner, men i stedet havde en stor åben verden for sig.Nu er Tony så klar til at rykke ind i den næste generation af konsoller, og det gør han med stil i Project 8.

Project 8 handler om, at Tony Hawk er i gang med at samle de 8 bedste amatørskatere, og du som en amatør skater vil rigtig gerne have en plads blandt de 8 bedste. Du starter med at være placeret på listen som nummer 200, og så er det op til dig at kæmpe dig op igennem listen og blive en af de 8 udvalgte, der kommer med i projektet.


Holdbarhed
Singleplayerdelen i Tony Hawk’s Project 8 er enorm. Verdenen man bevæger sig i er gigantisk, og der er et enormt udvalg af forskellige singleplayeropgaver både før og efter man har kæmpet sig ind i top 8, og efter det er der stadig en masse udfordring i at nå første pladsen på listen.

Multiplayer er sjovt, men man sidder nogle gange med en følelse af, at der godt kunne være presset en ekstra spilmode ind, eller der kunne være blevet gjort nogle mere kreative ting med multiplayerdelen. Dog er den stadigvæk utroligt solid, og man kan sagtens blive rigtig underholdt med spillets multiplayerdel.

Overall
Tony Hawk’s Project 8 er uden tvivl det bedste Tony Hawk spil i meget lang tid. Neversoft har formået at tage essensen af Tony Hawk spillene, tilføjet nogle nye gameplay elementer og fået det hele til at gå op i en højere enhed.

Dog er Project 8 ikke helt perfekt, enkelte grafiske elementer og en mangel på kreativitet i multiplayer holder det tilbage fra at blive det perfekte Tony Hawk. Men Project 8 er stadigvæk et spil, alle fans af serien bør stifte bekendtskab med.
Fakta
Tony Hawk's Project 8

Tony Hawk's Project 8

PlatformXbox 360
UdviklerNeversoft
UdgiverActivision
Spillere1-8
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.0
Grafik:8.0
Online:8.0
Holdbarhed:8.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.