The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth 2

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 20. juli 2006 - kl. 22:48
Del denne artikel:
15 0

RTS på en konsol? Kan det virkelig lade sig gøre? Find ud af det i vores store anmeldelse af Battle for Middle Earth 2 til Xbox 360.

RTS på en konsol? Kan det virkelig lade sig gøre? Find ud af det i vores store anmeldelse af Battle for Middle Earth 2 til Xbox 360.

Gameplay
The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth 2 (BFME2) er EA’s forsøg på at bringe Real Time Strategy genren til konsollerne, og det første spil i RTS genren på Xbox 360 er blevet Battle for Middle Earth 2. BFME2 tager udgangspunkt i Ringenes Herre filmuniverset, men spillet følger ikke filmene, til gengæld følger du andre skæbner i Midgåard, mens kampen om ringen foregår foran dig.

Spillet er delt op i en singleplayerdel, hvor du vælger mellem de to forskellige fraktioner, Mordors kræfter, og de gode kræfter, som kæmper mod Mordor. Historien i spillet udspiller sig i spillets flotte mellemsekvenser, som bringer historien videre, men historien i spillet er meget overfladisk, og den er mest af alt en undskyldning for at gå fra mission til mission og udkæmpe drabelige slag.

Men det vigtigste spørgsmål med BFME2 er, fungerer RTS genren virkelig på en konsol? Og der kan kun svares en ting, det gør det. Det fungerer utroligt godt på Xbox 360 takket være den intuitive styring, hvor det hele foregår ved hjælp af A-knappen, d-paddet og højre trigger.

Stemmeskuespillet i BFME2 er ganske godt, specielt i mellemsekvenserne hvor historien udfolder sig. Men også i kampens hede, når spillets helte lave udråb, føles det som om, man står midt i det endelig slag om Midgård. Men som det tit er med spil i denne genre, så bliver de forskellige udråb gentaget for meget, og man har hurtigt hørt dem alle, og det kan gå hen og blive en tand for monotont.

Holdbarhed
En af de helt store forcer i BFME2 er spillets store udvalg af baner, fraktioner og game modes, og det gør, at spillet er et overflødighedshorn af langtidsholdbar underholdning.

Med to singleplayerkampagner, som hver spreder sig over 8 missioner, som tager godt og vel 6 timer at gennemfører hver, har man en solid bund, og hvis man vil have mere singleplayeraction, så er det muligt at gå i krig med spillets ”skirmish” mode, hvor man kan tage kampen op mod computeren på baner, man selv vælger. Men multiplayerdelen af BFME2 er den, der skal gøre spillet holdbart, og takket være de mange forskellige muligheder, der gemmer sig i multiplayerdelen, har man en masse god underholdning i BFME2.

Overall
Den vigtigste opgave i BFME2 har været at få RTS genren til at virke på en konsol, og det gør den med stil. Ud over det revolutionerende i at få RTS genren til at virke på en konsol, så er BFME2 et solidt spil men en god, dog overfladisk singleplayerkampagne, og en god og engagerende multiplayermode, som vil holde dig underholdt i lang tid efter købet.
Fakta
The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth 2

The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth 2

PlatformXbox 360
UdviklerElectronic Arts
UdgiverElectronic Arts
Spillere1-4
Udgivelsesdato17-07-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.0
Grafik:7.0
Online:8.0
Holdbarhed:8.0
Overall 8.2
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.