The Godfather

Anmeldt af: Andreas Juliussen - 23. oktober 2006 - kl. 23:19
Del denne artikel:
18 0

Xbox 360 udgaven af The Godfather er landet, læs vores anmeldelse her... vi mener det.!

Kunsten er at skabe en situation, hvor man står over for et tilbud man ikke kan afslå. Og netop dette tilbud virker det ikke som om EA har sat sig ud for at skabe, da valgte at konvertere The Godfather fra Xbox til Xbox 360. Hvad EA har skabt med deres konvertering, er et fyldestgørende spil, der desværre ikke udgør nogen særlig stor forbedring fra de tidligere versioner.

Gameplay
Man kan ikke komme uden om det; The Godfather indeholder samme stemning som filmene, og gør et stort stykke arbejde ud af at ligge så tæt op ad dem som muligt. Herunder lyd og udseende. I spillet tager du styring over en person, som ikke var repræsenteret i filmene. Der er så at sige fundet en helt ny karakter. Historiens og karakterens udvikling heri følger derimod stadig de originale film. Og din figur i spillet er desuden med i mange aspekter fra filmene.

Når du starter et nyt spil, har du mulighed for at lave din helt egen individuelle karakter på samme facon som i andre af EA’s spil  her kan blandt andet nævnes Fight Night 3 og Superstar i Madden 07.

I spillets begyndelse ser du din far bliver skudt ned af rivaliserende gangstere. Herefter skipper man fremad i tiden til hvor filmen begynder. Her ser man din mor tale med Don Corleone, som bliver bedt om at passe på dig. Ligesom i filmen lærer man hurtigt, at ingen sicilianer kan sige nej til en tjeneste på sin datters bryllupsdag, og på den måde bliver man som spiller introduceret til Corleone-familien.


Overall
Med 360-udgaven løfter EA The Godfather op på et solidt niveau og formår at bruge deres dyre filmlicens kreativt og dygtigt. Stemningen og lyden er helt klart noget af det, der løfter spillet meget, mens den grafiske side ikke helt skriger ”næste generation”. De mangler og bugs der er i spillet bliver udlignet af gameplayet, der både er dybt og underholdende.

Har du allerede spillet Godfather på Xbox eller PC, så vil du ikke se meget nyt i denne udgave. Men det lille der er rettet på i spillet underbygger spillets kvaliteter markant. Havde spillet været designet til Xbox 360 fra starten af, så ville vi have set et spil, der mindst kunne hæve sig ved siden af spil som Saints Row.

Fakta
The Godfather

The Godfather

PlatformXbox 360
UdviklerEA
UdgiverEA
Spillere1
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:8.1
Grafik:6.7
Online:7.0
Holdbarhed:7.8
Overall 7.4
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.