The Elder Scrolls IV: Oblivion

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 9. april 2006 - kl. 14:26
Del denne artikel:
40 0

Fjerde spil i Bethesdas Elder Scrolls serie er nu endelig på gaden, men kan de løfte arven fra Morrowind, eller kan de overgå det?

Gameplay
The Elder Scrolls IV: Oblivion tager sin start med kejseren af Tamriel. Han har i hans drømme set, at Oblivions porte er blevet åbnet, og dermed står Tamriels undergang på dagsordnen.

Du vågner op i en kold og klam fangerkælder, hvor du bestemmer, hvem du er og hvilken race, og så er det ellers i gang. Mens du sidder og kigger dig omkring i din celle, hører du pludselig, at vagterne er på vej, og med dem er selveste kejseren. Slottet er blevet angrebet af nogle snigmordere, og de har planer om at ende kejserens liv. Men så nemt skal det ikke gå, for der findes en hemmelig flugtvej, og den går igennem din celle, så mens kejseren og hans livvagter flygter gennem den hemmelige passage i din celle, følger du efter dem.

Mens du forfølger dem, kommer du ud for kamp med spillets nærkampsdel, magi og bue og pil. Gennem denne flugtscene afgører spillet, hvilken type person du er og dermed, hvilken klasse, der vil være bedst egnet til dit eventyr i Tamriel. Du kan selvfølgelig også ændre det selv.

Men desværre er kejserens dage talte, for under flugtforsøget bliver han overfaldet og dræbt. Han når dog at advare dig om truslen fra Oblivion, og at du skal finde hans uægte søn, give ham The Amulet of Kings og få lukket Oblivion en gang for alle.

Det er her dit eventyr i Tamriel begynder. Velkommen til The Elder Scrolls IV: Oblivion.


Overall
The Elder Scrolls IV: Oblivion er i sandhed Xboxens første og største RPG. Spillet er et grafisk vidunder, som har næstegeneration udover det hele, og bag den imponerende grafik og det flotte stemmeskuespil gemmer der sig en levende verden, som man kan fordybe sig i og aldrig slippe. Kampsystemet kan volde problemer, men hvis man ser bort fra det, finder man i Oblivion et af årets bedste spil.
Fakta
The Elder Scrolls IV: Oblivion

The Elder Scrolls IV: Oblivion

PlatformXbox 360
UdviklerBethesda
UdgiverTake2
Spillere1
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.0
Grafik:9.5
Online:-
Holdbarhed:10
Overall 9.6
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.