Splinter Cell: Double Agent

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 22. oktober 2006 - kl. 21:14
Del denne artikel:
40 0

Sam Fisher er tilbage endnu engang, hans liv er blevet til et rent helvede og derfor har han taget på sin mest farlige mission nogensinde: han er dobbeltagent.

Ubisoft har endnu engang teamet op med Tom Clancy om et nyt Splinter Cell spil. Spillet laver radikale ændringer på seriens ellers så kendte stil. Sam Fisher er tilbage endnu engang, hans liv er blevet til et rent helvede og derfor har han taget på sin mest farlige mission nogensinde: han er dobbeltagent.

Gameplay
Vores historie tager start i Island, hvor Sam Fisher og en nyudklækket agent skal infiltrere et sted, som man mener gemmer på hemmelige masseødelæggelsesvåben. Alt går dog galt, da den nye agent - stik imod ordrer - går ind på stedet. For øjnene af Sam bliver den unge agent dræbt. Sam slipper meget chokeret væk fra Island og får at vide, at hans datter er død i en bilulykke hjemme i staterne. Hans liv er brudt sammen, og derfor vælger han at tage på det der skal vise sig at blive hans sværeste mission nogensinde. Han skal være dobbeltagent. Han bliver sat i fængsel, for at kunne blive venner med Jamie Washington, der er medlem af John Brown’s Army (JBA). Jamie kommer til Sam med det forslag, at de skal bryde ud af fængslet. Hele planen leder til at Sam og Jamie overtager en nyhedshelikopter og forsvinder. Nu er Sam indenfor i JBA - og de svære beslutninger er lige gået i gang.


Lyd
Man kan tydeligt høre på lyden i Double Agent, at der er brugt meget tid på at skabe stemning i det miljø, som man befinder sig i. Vagter går og snakker sammen og råber til hinanden om hvor der er farer. Det er meget imponerende lavet, og atmosfæren i spillet er helt i top. Stemmeskuespillet virker rigtig godt - og føles professionelt. Det kan endda til tider føles mere som en film end et spil, man spiller.

Musikken i spillet virker også veludført. Når man sniger sig rundt kører der en stille og rolig musik i baggrunden. Modsat, når man bliver opdaget af fjenden eller der sker en eller anden event, så går musikken helt igennem. På den måde kan man også bruge lyden taktisk, da man kan lytte sig til om der er fjender efter en.

Holdbarhed
Selve singleplayer delen er desværre ret kort. Der er kun små 10 baner, som nemt kan gennemføres på en dag. Der er dog mange ting at finde, såsom profiloplysninger og nye gadgets der kan vindes. Der er også tre sværhedsgrader man kan spille spillet igennem på. Selvom singleplayerdelen er lidt kort, så får man dog fuld valuta for sine penge.

Double Agent’s største force i holdbarheden er den ekstremt veludførte multiplayerdel, som får dig til at komme tilbage talrige gange. Der er også hele 38 achievements at hente i spillet. De er dog lidt for lette at skaffe, og man kan snildt nå at få halvdelen af dem på en dag.

Overall
Er man fan af Splinter Cell serien, eller bare spionage, så er der ingen vej udenom Splinter Cell Double Agent. Spillet er et af de bedste i skrivende stund til Xbox 360, og hvis man er meget til multiplayer, så er der uendeligt meget at hente i spillet.
Fakta
Splinter Cell: Double Agent

Splinter Cell: Double Agent

PlatformXbox 360
UdviklerUbisoft
UdgiverUbisoft
Spillere1-6
Udgivelsesdato20-10-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:9.4
Grafik:9.0
Online:9.2
Holdbarhed:8.5
Overall 9.2
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.