Rockstar Presents Table Tennis

Anmeldt af: Morten Skou - 25. maj 2006 - kl. 21:39
Del denne artikel:
18 0

Next gen bordtennis fra Rockstar? Virker det? Find ud af det, i vores store anmeldelse.

Sporten bordtennis menes oprindeligt at være blevet opfundet engang i 1800-tallet i England som et indendørs alternativ til den lidt mere pladskrævende sport tennis. Til at starte med blev bordtennis spillet for sjov med diverse genstande, som man nu alligevel havde liggende rundt omkring i hjemmet. I 1988 under OL i Seoul blev bordtennis for første gang en officiel OL sportsgren, og i 2006 havner spillet nu eksklusivt til Xbox360 konsollen.

Det er ingen ringere end spiludvikleren Rockstar, bedre kendt for Grand Theft Auto serien, som har turde at tage den store chance, som det må siges at være at bruge tid og penge på at udvikle et spil med et tvivlsomt og uafprøvet koncept. Selve sportsgrenen bordtennis bliver stille og roligt større og større, men den kommer næppe til at være på niveau med ting som fodbold, ishockey og lignende.

Gameplay
Der er ingen tvivl om, at spillet er lavet med henblik på, at det skal spilles online. Selvom spillet naturligvis byder på muligheder for at spille singleplayer, må det siges at være en meget triviel og ikke mindst kort singleplayerdel.

Som vi før har set det i eksempelvis Top Spin, indeholder Table Tennis også træningsmuligheder. Disse er dog lavet på en måde, så de ikke indgår som en del af selve gameplayet, men istedet udelukkende har til hensigt at give en kort introduktion til de forskellige skudtyper. Der er i alt 10 forskellige områder, som man kan træne, herunder smash, skruer, returbolde, serve, soft shots og focus shots. Alt i alt tager det godt og vel 5-10 minutter at gennemføre træningen, og så er man klar til at begive sig videre i spillet.


Desværre lever spillet ikke helt op til forventningen, der er mange ting, som bestemt kunne være lavet bedre og mere fyldige. Hvis du køber Table Tennis, skal du være forberedt på, at hvis du vil have noget for pengene, er det udelukkende over Xbox Live, at morskaben finder sted. Til gengæld hvis du er tilfreds med kun at spille online, så er Table Tennis et rigtigt sjovt onlinespil, specielt til den nedsatte pris.
Fakta
Rockstar Presents Table Tennis

Rockstar Presents Table Tennis

PlatformXbox 360
UdviklerRockstar
UdgiverRockstar
Spillere1-8
Udgivelsesdato26-05-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 3
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.5
Grafik:8.0
Online:8.0
Holdbarhed:7.5
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.