NHL 2K6

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 27. juni 2006 - kl. 20:48
Del denne artikel:
15 0

Ishockey har vokset sig stort i løbet af de sidste par år, og det har medført, at flere mere eller mindre gode spiltitler har set dagens lys. NHL 2K6 vil forsøge at bringe ishockey til Xbox 360.

Ishockey har vokset sig stort i løbet af de sidste par år, og det har medført, at flere mere eller mindre gode spiltitler har set dagens lys. Det er så nu blevet tur for Xbox 360, da 2k sports står parat med NHL 2K6. Formår spillet at fange den stemning, som ishockey er kendt for, eller er det bare endnu et middelmådigt spil?

Gameplay
NHL 2K6 er det første ishockey spil til Xbox 360, og første gang du sætter det i din maskine, vil du blive mødt af en flot menu, som giver dig forskellige muligheder for at spille ishockey. Du kan vælge at spille en helt almindelig kamp mod en ven eller Xboxen. Det er sådan set det helt basale, spillet går ud på. Men man kan også spille som Franchise, som er en slags managerspil, eller det kan også spilles i Season, som er en simpel udgave af Franchise.

I NHL 2K6 er det jo som sagt ishockey, der skal spilles. Controllerlayoutet er nemt at bruge, da det er simpelt sat op, med A skyder du pucken til dine mænd eller skifter spiller, B kan bruges til at skjule pucken ved at rykke den til siden, Y lopper pucken op i luften, og X skyder pucken efter mål eller tager pucken fra modspillerne. Man styrer som sædvanlig med venstre styrepind. Det er en meget behagelig styring, som ikke er alt for avanceret. Man kan umiddelbart mestre styringen med det samme. Når vi dog kommer ind i selve spillet, er det noget lidt andet, da cpu-spilleren på selv den nemmeste sværhedsgrad er alt for god til at tage bolden og score mål, hvilket hurtigt gør spillet mere irriterende end sjovt. Det gør det bestemt ikke bedre, at man som spiller skal være usædvanlig heldig for at tage pucken fra modstanderen, hvilket man hurtigt bliver træt af.

NHL 2K6 følger regelsættet i ishockey godt, og det må siges at være en fornøjelse, men til tider vil man hellere ønske, at der var en form for arcademode uden de normale regler, da der hele tiden bliver fløjtet. Man kan dog godt sætte disse regler af, men det er ikke helt det samme. Den AI, som NHL 2K6 huserer, er ret god, og din modstander vil gøre alt for at få pucken fra dig. De kan endda finde ud af at skøjte rundt om ens mål for så at smække den ind fra siden af målet. Det må siges at være imponerende, men man må til tider dæmpe cpu’en lidt ned for at kunne klare sig nogenlunde.

Spillet har heldigvis et stort omfang af muligheder for at kunne ændre på, hvordan spillet opfører sig. Og det er rart at se, at de har tænkt på det, mens de lavede spillet, da det ellers ville blive meget svært at spille uden at kunne tilpasse reglerne til en selv. Som en lidt sjov ting har de valgt at indføre noget, de kalder ”The Skybox”, som er et rum, hvor man kan se sine stats, se ens ting eller spille 3 små minispil som er Shuffleboard, ishockey trivia og selvfølgeligt airhockey. Det er et meget fint lille koncept, men det virker bare ikke ordentligt, da spillene kun føles halvfærdige, og loadetiderne på skyboxen kan til tider være frusterende.

Overall
NHL 2K6 er et godt spil som det er lige nu, men det er intet mere end middelmådigt, da der er alt for meget i spillet, der mangler at blive rettet eller ændret. Spillet er efter undertegnedes mening ikke et spil, som er rettet imod dem, som sigter efter meget, når det kommer til singleplayer, men er derimod rettet imod dem, som godt kan lide et solidt multiplayerspil, men der er alt for lidt indhold i spillet både i single og multiplayer. Hvis man skal have dette spil, er det en god idé at være meget interesseret i ishockey i forvejen, da spillet ellers er svært lige at samle op.
Fakta
NHL 2K6

NHL 2K6

PlatformXbox 360
Udvikler2k Sports
UdgiverTake 2
Spillere1-4
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:6.0
Grafik:5.0
Online:5.0
Holdbarhed:5.0
Overall 5.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.