Final Fight Streetwise

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 30. maj 2006 - kl. 19:35
Del denne artikel:
10 0

En ny inkarnation af arkadeklassikeren Final Fight er klar, men kan et arkadespil klare et skift til 3D?

Final Fight serien har været en bunke beat em’ up spil fra de glade arkadedage, og nu har Capcom valgt at tage springet til 3D med Final Fight: Streetwise.

Gameplay
Final Fight: Streetwise handler om Cody og Kyle. For kendere af serien vil man kunne genkende disse to personer, hvor Cody sparkede en held del bagdel i de foregående spil.

Der er nu gået et stykke tid efter Cody’s sidste eventyr, og han har ikke selv kræfter nok til at kunne deltage i kampene mere, så Cody har i stedet valgt at træne Kyle op, så han kan blive en kæmper.Det er her, vores historie starter. Kyle er godt i gang med at få tæsk af Handsome Bob, og du bliver smidt direkte ind i kampen mellem Kyle og Bob.

Efter Kyle har sendt Bob i gulvet, tager Kyle og Cody ud for at fejre sejren. Desværre bliver der ikke meget fest i gaden, for nogle mænd i jakkesæt kommer og henter Cody mod hans vilje.

Lyd
Mens man løber rundt og leder efter Cody, udfolder spillets historie sig igennem et væld af mellemsekvenser. Alle disse sekvenser prøver at ramme en vis ”street” tone, og derfor er spillet fyldt til randen med bandeord, og det hele føles malplaceret og gør, at man sidder og griner af spillets dialog i stedet for at blive hevet ind i gademiljøet.

Musikken i spillet er anonym gennem det meste af spillet, dog bliver den en smule mere fremtrædende i spillets mellemsekvenser, men ellers forbliver musikken anonym i baggrunden og formår aldrig at træde frem, selvom spillets soundtrack har mange forskellige kunstnere som Slipknot og Fear Factory.

Holdbarhed
Kyle’s eventyr varer ikke så forfærdeligt længe. Spillet kan gennemføres på små 6 timer, og bagefter er der mulighed for at spille arkademode, hvor man sammen med en ven kan kæmpe sig igennem en mindre hær af modstandere for at få en high score.

Udover spillets singleplayerdel, og co-op muligheder er der også mulighed for at spille den gamle arkadeversion af Final Fight i en emuleret udgave, så der kan komme lidt retro hjem i stuen.

Overall
Final Fight: Streetwise prøver at hive os tilbage til de gode gamle beat em’ up dage, hvor alting var sjovt, men desværre falder Final Fight til jorden med et gameplay, som ikke er sjovt, en problematisk styring og et kamera, som er et helvede at arbejde med.

Sammen med gammel, kedelig og grå grafik og en forfærdelig lydside er Final Fight: Streetwise et spil, man bør styre langt uden om.
Fakta
Final Fight Streetwise

Final Fight Streetwise

PlatformXbox 360
UdviklerCapcom
UdgiverCapcom
Spillere1-2
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 18 Stærkt sprog Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:3.0
Grafik:3.5
Online:-
Holdbarhed:2.0
Overall 3.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.