Unreal Championship 2: The Liandri Conflict

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 19. marts 2004 - kl. 10:19
Del denne artikel:
0 0
I nat annoncerede Mirosoft, at Epic Games er på vej med efterfølgeren til Unreal Championship, og xboxlife.dk er naturligvis Danmarks første site, der giver dig et preview af Unreal Championship 2: The Liandri Conflict.
Unreal Championship 2 er det første spil, der ikke er direkte konverteret til en konsol, udover Unreal Championship, og denne gang har Epic Games arbejdet på egen hånd uden nogen form for hjælp fra Legend, Digital Extremes eller et andet firma.

Der er endnu ikke afsløret meget om singleplayer delen, end ikke historien, så når der kommer mere nyt om singleplayer delen, vender xboxlife.dk tilbage med informationer. Dog styrer man Anubis i campaignen, hvor du skal i kamp mod Liandri Corporation. Der er ligeledes også en singleplayer tournament mode. I campaignen skal du igennem en række byer (baner) for at klare dette. Man har 15 karakterer at vælge imellem over LIVE til at starte med, men jo mere du klarer i singleplayer, desto flere karakterer får du låst op for, og det er mange.

Unreal Championship 2 har både en LIVE del og en singleplayer del. Der er som sagt ikke afsløret meget om single player delen, andet end at der vil være nogle personer, du ikke selv kan styre, som skal nakkes. Det ser endnu ikke ud til at spillet vil komme til at understøtte multiplayer via System Link, men nu er det fastslået, at spillet indeholder 2 spillere i splitscreen, og ligenu er de i gang med at udforske 4 spillere splitscreen. Spillets styring kan meget vel også gå over og blive god og have en nem indlæringskurve. Ved at trykke på højre trigger laver du et melee angreb, og hvis du holder triggeren inde, vil det udløse et stærkere angreb. Unreal Championship vil indeholde en hel campaigne, og så er der faktisk ikke mere om singleplayer delen, på nuværende tidspunkt, så vi går videre til grafikken.
Spillets grafik er noget af det flotteste, der hidtil er set på en Xbox. Der er sket ændringer i Unreal enginen, og det har været med til at give et løft til spillets visuelle side. De andre Unreal spil har altid haft en PC Legacy kode i dem, og det er der ikke i denne omskrevet engine, så Unreal Championship gør bedre brug af Xbox’ens hardware, hvilket kun kan siges at være godt. Championship 2’s karakterert er virkeligt detaljerede med flotte animationer, og selv de små flotte baner over LIVE er fantastisk flotte, og de indeholder endda bump mapping! Der er flotte lyseffekter, fede våben og endda smukt in-game vand, og det hele er over LIVE! Det er skam et af de visuelt flotteste Xbox spil hidtil, og grafikken er nær Halo2’s in-game grafik, dog ikke ligeså flot. Frameraten er denne gang heldigvis bedre end forgængerens.

Spillets lyd er der endnu ikke annonceret noget om, men der er ingen tvivl om, at vi nok skal komme til at høre meget på plasma våben og nærkampslyde.
Unreal Championship 2 er fokuseret mest på sin LIVE del, ligesom forgængeren var det i sin tid. Championship 2 gør dog ingen brug af store maps med køretøjer som i Unreal Tournament 2004, men der er i stedet lavet flere små arenaer, hvor nogle af dem er genudgivelser af gamle Unreal baner, og nye kærkomne baner er der også gjort plads til. Spillet har indtil videre 3 game modes over LIVE, hvor de 2 første er de velkendte Deathmatch og Capture the Flag, hvor den sidste mode er en gladiator agtigt mode, hvor man spiller 1 mod 1 på en lille arena. Unreal Championship 2 trækker sig med store skridt væk fra FPS genren og begiver sig mere over i noget fighting. Spillet er baseret meget på nærkampe denne gang, så du har mange nærkampsvåben til rådighed i denne udgave.

Du spiller med den velkendte førstepersons vinkel, men du skifter hurtigt over til den helt nye tredje persons vinkel, når du går i nærkamp, eftersom du får et større udsyn over det der sker. Karaktererne har denne gang hver deres svagheder og stærke punkter, så gameplayet bliver varieret noget mere. F.eks. er Skaarj krigeren langsom, men han er til gengæld stærkere og slår kraftigere i sine slag. Kvinden Lauren er svagere, men hun er derimod hurtigere og har kraften til at genskabe sig selv, hvilket vil sige en eller anden form for, at man healer sig selv, når man er skadet. Hver karakter har fede bevægelser og kombinationer, og spillet indeholder endda power ups fra Unreal Tournament 2003 og Unreal Tournament 2004.


Hver karakter starter med sit helt eget våben, men hvis Skaarj nu dør, kan du tage hans håndsværd, og jo hårdere dine angreb er, jo mere adrenalin bruger du. Som du nok kan læse dig til, er spillet meget fokuseret på nærkampe denne gang, men bare rolig, Unreal Championship er stadig et FPS spil. Det er bare op til dig, om du vil skifte over til tredje persons synsvinklen. Udover genskabte baner fra tidligere spil, vil spillet også indeholde gamle våben kendinge, som bl.a. flak cannon og shock rifle. Nogle af banerne vil forbløffende nok være interaktive, derved sagt at hvis du sprænger en reaktor i luften, vil den dræbe alle, inklusive dig selv. Spillet vil også gøre brug af de velkendte LIVE leader boards, men lige når det ser så fantastisk ud for LIVE delen, slutter vi af med en skuffende detalje. Unreal Championship 2 vil kun lade spillere lave servere til 8 mand. Om det er skidt, vil xboxlife.dk ikke kommentere på sådan et tidligt stadie.
Unreal Championship 2 går en usikker tid i møde, men spillet har alle chancer for at blive et af efterårets helt store LIVE titler. Med spillets nye synsvinkel, nærkampe, baner og de forskellige karakterer, ser det godt ud for spillet. Det er for tidligt at komme med kritik punkter for dette spil, eftersom man endnu ikke ved noget om single player delen, lyd siden eller styringen. Xboxlife.dk skriver tilbage, når der er mere nyt om Unreal Championship 2, som har et stort potentiale til at blive et af efterårets helt store LIVE titler.

Spillets officielle hjemmeside: -
Udviklernes hjemmeside: Epic Games
Udgivernes hjemmeside: Microsoft Game Studios
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support